A Hunguest lett kategóriája legvonzóbb munkaadója

Forrás: turizmus.com

 2019. április 13. 13:33

A Hunguest Hotels szállodaláncnak ítélték oda a kiskereskedelmi és a HoReCa kategória különdíját a Randstad Employer Brand Research 2019 gáláján.

Hatodik alkalommal adták át a Várkert Bazárban közel 500 cégvezető és HR-igazgató jelenlétében a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásán alapuló Randstad Employer Brand hazai díjait, a Randstad Awardot. Tavalyi győzelme után idén ismét a Mercedes-Benz lett a legvonzóbb hazai munkáltató, a második helyet a LEGO nyerte el, a harmadik helyezett pedig az IBM lett.

Saját szektorában különdíjat érdemelt ki a K&H, az MVM, a Sanofi-Chinoin, a Hunguest Hotels, a Procter&Gamble, a Szerencsejáték Zrt., a Magyar Telekom és a Kühne + Nagel. A legismertebb munkaadó a Spar lett. A szektorok versenyének élén az IT végzett, melyet az SSC, majd a telekommunikáció követ.

Hunguest Hotel Pelion

Fotó: Hungeust Hotels

A márkakutatás legfrissebb hazai adatai továbbra is azt mutatják, hogy a hazai munkavállalóknál továbbra is három fő szempont a fizetés, a kiszámíthatóság és a munkahelyi légkör.

Hülvely István, a Hunguest Hotels vezérigazgatója kiemelte: a szállodalánc nemcsak azt tekinti missziójának, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki vendégeit, hanem azt is, hogy megtartsa a vendéglátókat. Fontos védjegye még a cégnek a családias légkör, honorálják a dolgozók hűségét is. Mint mondta, a fejlesztések során figyelnek rá, hogy az Y és a Z-generáció számára is vonzóvá tegyék a vállalatot.