A kkv-k is játszhatnak nagyban a Trend FM-en

Forrás: turizmus.com

 2017. február 25. 16:15

Izgalmas kihívásokkal, a kkv szektor napi problémáival és sikereivel szembesülhet, aki idén résztvevőnek jelentkezik, vagy meghallgatja a Trend FM Gazdasági Reality műsorát.

Az ötödik alkalommal induló, tizenhárom részes sorozat ezúttal is rengeteg gyakorlati kérdésre ad választ március 28-ától az FM 94,2-es frekvencián. A GR2 állandó szakértője, Dr. Molnár Imre válaszol.

-          Mit profitálhat az, aki elindul a GR2-n?

Sok cégvezető nem szívesen szembesül a hiányosságaival, ugyanakkor hatalmas versenyelőny, ha valaki mégis képes felismerni, miben gyengébb másoknál. Éppen ezért március 5-éig olyan cégvezetők jelentkezését várjuk, akik érzik, hogy lehetne a munkájukat még jobban is csinálni. Abban tudunk segíteni nekik, hogy felkészültebbek legyenek, illetve megtalálják a saját kitörési pontjaikat.

-          Miért a kkv-kat célozták meg?

A kis- és közepes vállalkozásokhoz mindenki be szeretne kerülni, de valójában kevesen értenek hozzá igazán. Érdekesség, hogy maga a Trend FM is egy kkv-nak tekinthető, azt hiszem hitelesebb, ha ezzel a vállalkozási szegmenssel foglalkozik. Nem utolsó sorban a kkv szektor adja a foglalkoztatók messze legnagyobb számát, és talán a hallgatókét is.

-          A GR2 alatt lehet annyit fejlődni, hogy egy cég látható változáson menjen keresztül?

Ez a tizenhárom adás arra elegendő, hogy a cégvezetők megtalálják a leginkább fejlődésre ítélt területeiket. Bízom benne, hogy a következő évi tervezéskor már a műsorban kapott alapokra helyezve, más szinten folytatják a munkát, a cégvezetést.

-          Mitől lehet érdekes egy ilyen gazdasági reality?

Noha minden nagy cég szeretne érteni a kkv piachoz, valójában senkinek sem sikerült még megfogni a piacukat rendesen. Pont ettől nehéz és izgalmas feladat is egyszerre. Úgy látszik, hogy nekünk sikerült megfogni valahol a problémájukat, és valódi segítséget, értéket adni a mindennapjaikhoz. Nem utolsó sorban mi magunk, a műsor készítői is folyamatosan tanulunk a piacról, a cégekről, illetve egymástól.

Kapcsolódó cikkek