A Weco Travel a Travelport mobil alkalmazásával teszi könnyebbé az utazók életét

Forrás: turizmus.com

 2019. február 19. 15:25

A Travelport Trip Assist egy olyan mobilalkalmazás, amely az utazási iroda brandje alatt teszi lehetővé a foglalással kapcsolatos információk nyomon követését egészen az utazás végéig.

A Trip Assist egy rendkívül jól konfigurálható mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók mindvégig az utazási iroda márkajelzése alatt tudják ellenőrizni az útjukkal kapcsolatos fontos részleteket, a foglalástól a hazatérésig. Az app biztosításával a cégek így meg tudják különböztetni magukat versenytársaiktól a piacon, egy megbízható vállalkozás képét nyújtják ügyfeleiknek, és az utazás során virtuálisan mindvégig együtt maradnak az utazóval.

Ez a kifejezetten utaztatói igényeket kiszolgáló, haladó mobilalkalmazás a világ minden pontján újdonságot jelent az utazási irodák számára.

A Weco Travel a Travelport első magyarországi partnere, ahol a Trip Assist bevezetésre került. A terméksegítségével folyamatosan kapcsolatot tudnak tartani utazóikkal úgy, hogy azonnali hozzáférést biztosítanak a kívánt tartalmakhoz akkor, amikor csak szükség van rá, és azon a csatornán, amit a leggyakrabban használnak: a mobiltelefonjukon keresztül.

A hozzáférés kifinomult útvonal-menedzsmentet, a járatokkal kapcsolatos részletes adatokat, valós idejű figyelmeztetéseket és frissítéseket biztosít térképes segítséggel, valamint élő utazási irodai kapcsolattartást. A termék egyfajta marketing eszközként is használható, amellyel az iroda a saját üzeneteit is kommunikálhatja a felhasználókkal, az utazás épp aktuális lépéséhez igazítva azokat. Ezek összessége lehetővé teszi azt, hogy az utasok teljes biztonságban érezhessék magukat, produktívak, szervezettek maradhassanak és jól informáltak legyenek utazásaik alatt.

„Az utazók mobiltelefonjaikat használják utazásaik előtt, közben és után, így azok mindig elérhető virtuális asszisztensekké is válhatnak. A Travelport Trip Assist révén cégünk sokkal hatékonyabban tud együttműködni az utazókkal. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően egy kattintással tudjuk kezelni az információs kéréseket és értesítéseket. Tökéletesíti a teljes ügyfélélményt.” – mondta Horváth Balázs, a Weco-Travel ügyvezető igazgatója.

A mobil használat legjobb gyakorlati kihasználása a Travelport alkalmazás esetében az, hogy olyan platformot biztosít, ami erős kapcsolatot hoz létre a Weco Travel márkája és az utazó között. Ezen felülbiztosítja, hogy az iroda ne csak az utazás első referenciapontja legyen, hanem megbízható tanácsadó is, az utazás teljes időtartama alatt.

„A Travelport által kínált megoldás az utasaink számára nagyobb irányítási lehetőséget biztosít úgy,hogy az alkalmazáson belül önkiszolgáló funkciókat kínál, amelyek csökkentik az irodák bejövő hívásainak számát, és biztosítják, hogy az alkalmazottaink több időt fordíthassanak az összetettebb utazói kérésekre.” – tette hozzá Horváth Balázs.

Az új mobil alkalmazást 2018 májusában vezették be, és azóta a Travelport már több mint 45 Trip Assist ügyféllel büszkélkedhet világszerte.

(X)