Aranykulcsos robot nem létezik

Forrás: turizmus.com

 2017. január 04. 11:45

A szállodavendégre odafigyelő, személyre szabott, minőségi szolgáltatást nyújtó robot-portás sohasem készül - fejtette ki ünnepi köszöntőjében Niklai Ákos, a Magyar Aranykulcs Egyesület január 4-i, évadnyitó koccintásán, a Kempinski Corvinus Budapest Hotel báltermében.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének napokban leköszönt elnöke, aki 1983-ban, a magyar Clefs d'Or megalakulásakor a szervezet egyik mentora volt, köszöntőjében arra biztatta a megjelent,  közel 100 szakembert, hogy figyeljenek az ágazat gyors változásaira, de ne törődjenek azzal, hogy ma már nem is létezik szobakulcs, mert a felkészült portásokra mindig szüksége lesz mind a vendégeknek, mind a szállodák vezetőinek.

A Magyar Aranykulcs immár hagyományos, újévi koccintásán, a külföldön tartózkodó vezérigazgató, Stephan Interthal nevében is, házigazdaként köszöntötte a megjelenteket Kovács István hotelmanager.

A dobogón, balról jobbra Kovács István, Niklai Ákos, Ungár Tamás

Végül, de nem utolsó sorban köszöntötte a megjelenteket Ungár Tamás a Magyar Aranykulcs közelmúltban újraválasztott elnöke, aki, többek között a havi rendszerességgel zajló szakmai rendezvények folytatást és a szervezet további bővülését ígérte.

A Magyar Aranykulcs erejét jelzi, hogy a  koccintáson megjelent a Danubius Hotels most leköszönt és újonnan kinevezett vezérigazgatója, valamint a Marriott Budapest, a Hilton Budapest, a Sofitel Budapest, a Radisson Blu és a Continental Budapest szálloda igazgatója, valamint a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke.

A Kempinski báltermében a köszöntőket hallgatják a résztvevők

Kapcsolódó cikkek

Aranykulcs örömünnep

2013. november 10.