Back to Budapest a Kempinskiben

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 05. 22:56

Az idén 24 éves luxusszálloda és az ÉS Bisztro immáron negyedszer hívta meg vendégeit egy nyárbúcsúztató, az őszi gasztronómiai szezon kezdetét köszöntő partira.

A Kempinski Corvinus Budapest, valamint az ÉS Bisztro közös rendezvényét a hotel felújított báltermében, az immáron Grand Room nevű teremben nyitotta meg Parti János, marketing és értékesítési igazgató, aki, bemutatta az újjávarázsolt terem fény- és hangtechnikáját. A szakember tájékoztatta a meghívott corporate partnereket, utazási irodákat és törzsvendégeket arról is, hogy a négy, kisebb konferenciaterem is megújul, legkésőbb 2017 tavaszáig.

Stephan Interthal, a Kempinski Corvinus Budapest vezérigazgatója örömmel tájékoztatta a vendégeket a szálloda frissen elnyert World Travel Awards díjáról.

A parti nagyszabású fogadással folytatódott az ÉS Bisztroban, ahol a két házigazda, Stephan Interthal, valamint Zsidai Zoltán Roy látta vendégül az őszi gasztronómiai és üzleti szezonra készülő budapestieket, a szálloda és a vendéglátóhely partnereit.


Grand Room a Kempinskiben