Megújulnak a Bogácsi Gyógy- és Élményfürdő szálláshelyei

Forrás: turizmus.com

 2024. január 21. 14:10

A vendégéjszakák száma 10 %-kal, a fürdő forgalma 2%-kal nőtt a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben 2023-ban, szálláshelyeiken egyre kiegyenlítettebbé válik az éves forgalom. 2024-ben megújul szolgáltatásaik egy része, a kempingben és a Jurta üdülőközpontban is zajlanak fejlesztések.

A Thermal Kempingben 90 lakókocsibeállót szilárd burkolattal látnak el, új közlekedő utat építenek, fejlesztik a csapadékvíz-elvezetést, a munkálatok várhatóan tavaszra befejeződnek. Sor kerül a Termál szálló külső festésére és teraszainak felújítására is. A gépkocsival érkezők számára parkolókat hoznak létre a Jurta üdülőközpontban, folytatják az apartmanok modernizálását, a klimatizálás is terveik között szerepel – hangsúlyozta Jacsó Zoltán, a Bogácsi Thermálfürdő Kft. ügyvezető igazgatója a termalonline.hu-n megjelent interjúban.

A további 2-3 évben további korszerűsítéseket terveznek mind a fürdő, mind a szálláshelyek tekintetében. Egyebek mellett önerőből új kemping fogadó-, illetve recepciós épület építését tervezik.

A vendégéjszakák száma 10 %-kal, a fürdő forgalma 2%-kal nőtt a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben 2023-ban

Fotó: Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő / Facebook

Az elnyert turisztikai pályázatokból attrakciófejlesztést hajtanak végre. Bíznak energetikai pályázatuk kedvező elbírálásában is– derül ki az interjúból, melyben az is elhangzik, hogy a 2021 nyarán átadott fedett élményfürdőjük jelentős növekedést hozott magában a létesítményben és szállásaikon is.

Hogy milyen egyéb attrakciókat kínál a környék, arról ebben a cikkünkben korábban mi is részletesen beszámoltunk.