Expedia Insiders’ Select 2013 Díj a Boscolo Residence szállodának

 2013. október 08. 10:08

Az Expedia 150 000 szálláshelye közül csupán 650-nek ítélik oda az Expedia Insiders’ Select díjat, Budapesten pedig mindössze 3 szálloda kapta meg az elismerést, köztük a Boscolo-csoport egyik budapesti szállodája, a Boscolo Residence.

A megfelelő hoteleket egy, a hirdetőktől és partnerektől teljesen független pontszám alapján rangsorolták és csak a legmagasabb pontszámmal rendelkezőket választották ki az Insiders’ Select listára az alábbi 3 tényező figyelembevételével:

Az első tényező: a vendégértékelések - az Expedián több vendégértékelés található, mint bármely másik online utazási irodánál. Az Expedia ügyfelei csak 2012-ben több mint egymillió vendégértékelést írtak a világ minden tájáról.

A második tényező: az érték - a legjobb ár-érték arány meghatározása érdekében az Expedia szisztematikusan összehasonlította a szálláshelyeket a közeli, azonos csillagszámmal és szolgáltatásokkal rendelkező szálláshelyekkel.

A harmadik tényező: az Expedia Szakértők véleménye - az Expedia világszerte a legfontosabb célállomásokon több száz főből álló, kiterjedt szakértői hálózattal rendelkezik, akik a desztinációjukban található legjobb szállodákról első kézből származó információikkal segítették a kiválasztást. (x)