Három új termékkel erősít a Kulcs-Soft

Forrás: turizmus.com

 2020. október 28. 09:00

Nem lassít a Kulcs-Soft az év végéhez közeledve sem, a cég a napokban három új termékkel is bővítette portfólióját.

Ennek egyik eredménye egy online beosztástervező és munkaidő-nyilvántartó rendszer (Kulcs-Beosztás), amely kétségkívül óriási segítséget jelent azok számára, akik a munkavégzés során eltérnek a normál munkarend alkalmazásától. Ilyen lehet többek között

  • a több műszakos munkarend,
  • 24 órás munkarend,
  • projekt, rendelési mennyiség, forgalmi terv alapján történő munkarendtervezés,
  • munkaidőkeret alkalmazása.

A beruházások volumenének csökkentésére a Kulcs-Soft szintén újdonságként mostantól irodai és üzletek berendezéséhez szükséges informatikai eszközöket is biztosít a vállalkozások részére. A lehetőség havi bérleti konstrukció formájában, a Kulcs-Informatikus szolgáltatás keretén belül elérhető az ügyfelek számára.

Szabó Ervin

Fotó: Kucs-Soft

A vállalati tevékenységek kiszervezésének támogatására a Kulcs-Soft elindította bérszámfejtéssel foglalkozó üzletágát is. Az ügyfelek számára ezzel nem csak egy szakmailag felkészült, komplex számfejtési tevékenységet ellátó szolgáltatást nyújt, hanem egy hosszú távon is működő lehetőséget a céges költségek optimalizálására.

A Kulcs-Soft a 2020-as évben bebizonyította, hogy egy valódi válságálló cég. A gazdasági megroppanás ellenére olyan termékekkel és szolgáltatásokkal bővítette a portfólióját, amelyek hosszú távú segítséget jelentenek a vállalkozások sikeres működéséhez – nyilatkozta Szabó Ervin vezérigazgató. (X)