Hasított működésének első évében a belvárosi Mera Hotel

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. október 15. 10:37

A budapesti belvárosban egy éve megnyitott, 34 szobás, boutique jellegű Mera Hotelben kifejezetten keresik a lehetőséget a vendéggel való beszélgetésre, és a visszajelzések kezelésére is kiemelt hangsúlyt fektetnek.

85 százalék feletti kihasználtságot ért el a megnyitást követő első évben a 34 egyedileg tervezett szobával rendelkező, négycsillagos Mera Hotel. A Bajcsy-Zsilinszky úton, a Magyar Állami Operaház és a Szent István-bazilika közelében lévő szálloda klasszikus belvárosi szálláshelyként hétköznap elsősorban az üzleti utazókra, hétvégén pedig a szabadidős vendégekre fókuszál, egész Európát küldőpiacának tekinti.„Szállodánkban nagy hangsúlyt fektetünk a vendégélményre, ezzel igyekszünk kitűnni a hasonló kategóriájú fővárosi szálláshelyek mezőnyéből. A vendégeket welcome drinkkel fogadjuk és felkísérjük a szobába, recepciónk a nap 24 órájában elérhető, különleges hangsúlyt fektetünk a vendégészrevételek kezelésére, az esetleges problémák azonnali megoldására és a vendégeink utánkövetésére" – nyilatkozta lapunknak Schiffler Béla szállodaigazgató, aki azt is elárulta, hogy a magas foglaltságot kiszervezett revenue management segítségével sikerült elérniük.

A Mera Hotel recepciója

Fotó: Merat Hotel

A vendégek kétágyas, superior és deluxe kategóriájú szobák közül választhatnak a Merában, ezek mellett két nagyobb alapterületű, kétlégteres suite is rendelkezésre áll. A lakóegységek gazdagon felszereltek, a kávé- és teakészítési lehetőség is adott. A szobákat gazdag büféreggelivel kínálják, a szobai bekészítést igény szerint állítják össze.

A szobák mellett két lakosztályt is kínál a ház

Fotó: Mera Hotel

A magyar, nem szakmai befektetők tulajdonában lévő szálláshely a közelmúltban, szűk körben ünnepelte egyéves születésnapját.