Ismét segített a Szállásvadász!

Forrás: turizmus.com

 2017. november 28. 16:15

Nagy sikerrel zárult a Szállásvadász.hu jótékonysági kampánya, melynek során 63 nap leforgása alatt 2.325.300 Ft gyűlt össze a Bátor Tábor Alapítvány javára.

A Vadász ezúton szeretne köszönetet mondani lelkes utazóközönségének, akik foglalásukkal hozzájárultak a kampány sikeréhez.

A cég társadalmi szerepvállalása az utóbbi 3 évben egyre jelentősebbé vált, mely a „Legyen egy mosollyal több” kampány keretében a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány támogatásával 2015-ben vette kezdetét, majd a tavalyi évben az Egy csepp figyelem Alapítvány segítésével folytatódott.

Idén a Bátor Tábor Alapítványra esett a Vadász választása.
A tábor hazánk egyik legjelentősebb élményterápiás központja, külföldi mintára, 2001-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a súlyos- és krónikusan beteg gyerekek és családtagjaik számára. A Bátrak Földjére évente közel 1000 táborozó lép be, ahol a gyógyulás minden egyes nap új élménnyel vár, az egy főre eső nevetések száma megsokszorozódik, s a reménytelenséget a hit, az erő és a bizalom váltja fel.

A képen: Csider Gábor (Tulajdonos), a Szállásvadász, Szombati Károly (Tulajdonos), Freud Viktória (Irodavezető), Pintér András (Bátor Tábor Alapítvány)

A nemes ügyhöz a cég kiemelt partnerei is csatlakoztak, az Accent Hotels, a Thermal Hotel Visegrád**** superior, a Hotel Kapitány **** Wellness & Konferencia, az Abacus Business & Wellness **** +, a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** superior, akik wellness utalványok felajánlásával támogatták az adománygyűjtést.

Az összegyűjtött adományt a Szállásvadász tulajdonosai és a Vadász a János Étteremben adták át ünnepélyes keretek között az alapítvány munkatársának.

(X)