Karácsonyváró kvaterkázás az Avason

Forrás: turizmus.com

 2022. november 22. 11:14

Az adventi várakozás jegyében tartják meg az idei év utolsó Avasi Kvaterkáját november 26-án, szombaton az Avasi Bortanyán.

Az immáron huszadik kvaterkára forralt és nem forralt borokkal, krampampulival, gönci pálinkával, Károly bácsi karácsonyi süteményeivel és pogácsáival, sült gesztenyével, az abaújszántói Forró Kutya BBQ jóvoltából barbecue udvarral, a közkedvelt kvaterka válassz-szendvicsekkel, zsíros kenyérrel és hurka-kolbásszal készülnek a házigazdák.

Az est fő attrakcióit, vagyis a borokat a Parajos Pincészet, az Angyal Borászat, a Kreinbacher Birtok, a Cardium Borászat, az Oroszlános Borbirtok, a Szűcs Pincészet, a Zsadányi Pincészet, a Gonda Pince, a Csóbor Pincészet, a Németh János Pincészet, a Maul Zsolt Pincészete, a Gróf Buttler Borászat, a Breitenbach Pince és a Gál Szőlőbirtok és Pincészet tolmácsolásában élvezhetik a vendégek, de továbbra is megtalálhatók lesznek a város borai Áts Károly Pincészetéből, Vincze Béla borászatából és a Palkó Boroktól is.

Az adventi várakozás jegyében rendezik meg az év utolsó Avasi Kvaterkáját

Fotó: Avasi Bortanya

Barátságos karácsonyi fényekbe borul a Bortanya és a Polgármester Pince, krampampulis utcaparty, szabadtéri tűzkosarak, puha pokrócok, lélekmelengető versek és slam poetry, no meg zene és tánc gondoskodik a jó hangulatról. 20 órától a La Barriere Manouche koncertjére rophatják, 21 órától pedig Dj Sebastian ritmusaival mozgathatják át magukat a tanyára látogatók. A Találka Partyn pedig 21 órától egészen hajnal 2-ig egy hamisítatlan retró diszkóban hág majd tetőfokára a buli.

A rendezvény ingyenesen látogatható. További részletek az Avasi Kvaterka Facebook-oldalán találhatók.

Kapcsolódó cikkek