Megkapták az engedélyt a Flexys Online Számítógépes Kasszái

 2013. november 27. 15:23

Örömmel értesítjük, hogy a Flexys Online Számítógépes kasszagépei 2013. november 20-tól érvényes forgalmazási engedéllyel rendelkeznek. A Számítógépes Online Kasszagépeket kasszaszoftverrel együtt 490 000,- Ft+Áfa kezdő áron kínáljuk. Az Adóügyi Ellenőrző Egységek (AEE) sorozatgyártását megkezdtük.

Az új NAV elvárásoknak maximálisan megfelelő számítógépes Flexys Kasszák megkapták a forgalmazási engedélyt, mely engedély 2013. november 20-án jogerőre emelkedett.

A magyar tulajdonú cég magyar szakemberei által fejlesztett programok és a hazai fejlesztésű, valamint gyártású Adóügyi Ellenőrző Egység (AEE) nagyban hozzáárul a gazdaság fejlődéséhez, valamint új munkahelyek létrehozásához. A Flexys Rendszerház Kft. speciális számítógépes kassza engedélyeinek köszönhetően, terület specifikusan tudja kiszolgálni az alábbi kasszák iránt felmerült igényeket: Éttermi kassza, két vállalkozós Üzemanyagkút kassza, Beléptető kassza, Wellness kassza,
Fürdő-gyógyászati kassza, Kereskedelmi kassza, és Dohánytermék kassza.

A hazai gyártás jelentős előnyt jelent, hiszen a szállítási idő töredékére csökken. Az AEE sorozatgyártása megkezdődött, melynek kapacitása igény szerint növelhető. A Flexys a korábbi kasszákhoz hasonlóan, az új online számítógépes kasszagépekből is többféle konfigurációt forgalmaz annak érdekében, hogy minden vállalkozás megtalálja a lehetőségeinek és igényeinek leginkább megfelelőt. Megnövelt kasszagép műszerész létszámmal, a Flexys készen áll a megrendelések fogadására és kiszolgálására. (x)