Megújult a Vén Hajó Étterem

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2016. február 26. 12:37

A Vén Hajó Étterem megszépülve várja ismét kedves vendégeit! A felújítás három hete alatt 20 ember szorgos keze varázsolta még elegánsabbá a Vén Hajó Étterem termeit. A munkálatok alatt végig arra törekedtünk, hogy megtartsuk a korhű elemeket és mégis modernné varázsoljuk a fedélzetet.

A Vén Hajó Étterem a Lánchíd mellett horgonyozva várja a kikapcsolódni vágyó vendégeit. A Kossuth Múzeumhajó már évek óta otthona az étteremnek, így vendégei az 1900-as évek hangulatában tölthetik az ebédre vagy vacsorára szánt idejüket.

Az idő vasfoga keményen bánik mindennel és mindenkivel, így elérkezett a Vén Hajó Étterem felújításának napjai is. ​ A mesteremberek kitartó munkája kellett ahhoz, hogy az 1900-as évek hangulatát újra felelevenítsük. A Kossuth Hajó nem csak belülről frissült fel, a teraszvédő ponyvákat is lecseréltük, hogy vendégeink még inkább zavartalanul csodálhassák teraszunkról Budapest panorámáját.

 

Az étterem konyhája is megújult, így szakácsaink most már professzionális környezetben engedhetik szabaddá a fantáziájukat és alkothatnak finomabbnál-finomabb ételeket, hogy a hozzánk betérők mindig kitűnő minőségű és ízvilágú ételt fogyaszthassanak. A nagyterem is felújításra került, ahol próbáltuk megőrizni az 1900-as évek hangulatát, mégis külsőt adni a teremnek, hogy jobban megfeleljen a mai kor igényéinek és elvárásainak.

Lépjen fel velünk a Kossuth Hajó megújult fedélzetére, várjuk vendégeinket a Vén Hajó Étterem új környezetében!

Ha Ön is kíváncsi a Vén Hajó Étterem aktuális ajánlataira, és a felújításról készült videó-összeállításra, látogasson el a www.venhajo-etterem.hu honlapra! (x)