Megújult a Séf utcája

Forrás: turizmus.com

 2017. január 05. 16:05

Decemberben egy kisebb átalakítással ünnepelte második születésnapját Bíró Lajosék étkezője az ötödik kerületi Belvárosi Piacon.

A mindig is úttörőnek számító séf izgalmas meglepetéssel készült az évfordulóra: a Séf utcája nem csak új külsőt, kibővített konyhát kapott, hanem a kínálat is némiképpen átalakult. A nagy kedvencek - például a pénteki sólet, a pastrami vagy a lecsókolbász - megmaradtak, de jóval több a belsőség, és már nemcsak a szombat, hanem minden nap reggelivel indul. Napi ebédajánlat helyett szélesebb állandó választékból rendelhetnek a vendégek, amik mellett szezonális ételekkel is készül a konyha, köztük egy-két merészebb tétellel.

Bíró Lajos és társa, Forgács Zoltán az elsők között nyitottak vendéglátóhelyet a Hold utcai vásárcsarnokban, s fontos szerepük volt abban, hogy az elmúlt két évben egyre több új, ismert és elismert éttermes bérlő jelent meg a házban. Kialakult egy olyan gasztro-közeg, amely a klasszikus piaci vendéglátást képviseli, persze mindenki a saját stílusának megfelelően. Ugyanakkor óhatatlanul is lett némi hasonlóság az egyes éttermek ételválasztékában, így Bíróék – a Buja Disznó-k után - ismét gondoltak egyet, és kicsit merészebb üzemmódba kapcsoltak.

Információ: https://www.facebook.com/asefutcaja