Wizz Air szülinap a levegőben, sok újdonsággal

Forrás: turizmus.com

 2015. május 19. 15:47

Stílusosan a levegőben ünnepelte 11. születésnapját, és fedélzeti „sky party” keretében mutatta be az újragondolt brandet a Wizz Air a nemzetközi sajtó képviselőinek május 19-én.

Az újrafestett gép dobpergés kíséretében gurult ki a budapesti hangárból, Varsóban vízsugárral ünnepelték.

 

A sajtó képviselői az új dizájn szerint megfestett géppel repültek Varsóba, majd a nemzetközi csapat másik részével kiegészülve emelkedtek újra a magasba, hogy a fedélzeten megtartott partival ünnepeljék Kelet-Közép Európa legnagyobb légitársaságának születésnapját.

A pezsgőbontás előtt Váradi József elmondta: az indulás óta eltelt 11 évben a légitársaság teljesítette az induláskor megfogalmazott misszióját, jelentős szerepet játszott a repülés demokratizálásában. Közben a piaci résztvevők és az utasigények is alaposan megváltoztak. A Wizz Air ma azok közé a társaságok közé tartozik, amelyek a legjobban ki tudják szolgálni az igényeket, mert alacsonyan tartják az árakat, de folyamatosan javítaniuk kell a szolgáltatás minőségét.

Az elmúlt hónapokban azon dolgoztak, hogy új lendületet adjanan a márkának. A ma bemutatott új brand és festés jól demonstrálja a légitársaság folyamatos elkötelezettségét amellett, hogy pozitív élményeket biztosítson utasainak. Az eddigi fehér, lila és rózsaszín színekből álló kombinációból kikerült a lila, helyette sötétkéket használ a jövőben a légitársaság, a gépek festését, a légiutas-kísérők formaruháját és a honlap dizájnját is ezek a színek határozzák meg. Később a gépek belső kialakítását is megváltoztatják.  A WIZZ brand most frissebb, vibrálóbb és letisztultabb megjelenést jelent, ezzel párhuzamosan több kezdeményezés végrehajtása is folyamatban van.

Az alkalomból megjelentetett fedélzeti magazinbók kiderül: a légitársaság 38 ország 112 desztinációjába repül, a 380 útvonalat 59 Airbus A320-assal lefedve. 2015 júliusától a légitársaság Izlandra is repül, az új járat Gdanskot és Reykjavikot köti össze. 21. bázisukat Publinban, Lengyelországban nyitják meg idén szeptemberben.

A közelmúltban a teljes úthálózaton bevezetett ülőhelyfoglalás, és az új díjtípusok (Apal és Plusz) után 2015-ben több újdonsággal készül:

- A weboldal fejlesztése a gyorsabb és könnyedebb foglalásért

- Mobilra optimalizált weboldal indítása

- Legalacsonyabb Viteldíj Kereső szolgáltatás a weboldalon

- Wizz Tours utazási csomagajánlatai több országban is elérhetővé válnak 2015 folyamán

- Az újonnan leszállított A320 és A321 típusú repülőgépek már a légitársaság új festésével érkeznek

- Megújult belsőtér az A321 repülőgépeken novembertől

- Új egyenruhák a megújult brand színeivel

A program hivatalos része után „sky party” következett, melyhez lesötétített ablakokkal, világító karkötőkkel és dj-vel és dübörgő zenével teremtettek igazi buli hangulatot. A kiszolgáló személyzet új egyenruháját a folyosón megtartott „divatbemutató” során ismerhették meg a résztvevők.