MICE Business Day: Ne maradjon le a kedvezményes kiállítói regisztrációról!

Forrás: turizmus.com

 2023. július 25. 13:36

Jelentkezzen még ma: éljen az ígéretes tárgyalási lehetőségekkel és foglalja le helyét kedvezményesen Magyarország egyetlen, nemzetközi színterű üzleti turisztikai workshopjára! Ne feledje, 2023. július 31-ig tud kiállítóként early bird áron helyet foglalni a rendezvényre.

Számos érvet fel tudunk sorolni amellett, hogy a 4-5 csillagos szállodák, rendezvényhelyszínek, programgazdák és desztinációk képviselőinek miért érdemes kiállítóként jelen lenniük a hazai MICE piac legfontosabb eseményén, az edukációt és a networkinget egyaránt kiemelten kezelő MICE Business Day-en.

Kiállítóink kétféle megjelenési mód közöl választhatnak.

Amennyiben a minősített szakmai vásárlók koncentrált figyelmére számít, és a teljes iparágnak kívánja hirdetheti szolgáltatásait, regisztráljon az eseményre tárgylóteres kiállítóként.

 

Az 5 legfontosabb ok, amiért érdemes a Tárgyalótérben megjelenni:

  • Pénzt és időt takaríthat meg (10 üzleti megbeszélés 1 nap alatt)
  • Új vásárlókat ismerhet meg
  • Új üzleteket köthet
  • Egész napos networking lehetőség a szakma képviselőivel
  • Szakmai híreket kaphat első kézből

 

Amennyiben F&B és catering-, rendezvénytechnikai, mobilitási, és egyéb rendezvényszolgáltatóként, valamint turisztikai desztinációként szeretné megcsillogtatni kreativitását és egyedi installációkkal kívánja lenyűgözni meglévő és új partnereit, regisztráljon Élményteres kiállítóként. Az Élménytérben saját eszközökkel, pop-up fallal vagy bútorokkal saját arculatához igazíthatja megjelenését, kiegészítő szolgáltatásként van lehetőség tárgyalási időpontok vásárlására is.

 

Az 5 legfontosabb ok, amiért érdemes az Élménytérben megjelenni:

  • Egyedi, saját installációs megjelenés az Élménytérben
  • Új partnereket ismerhet meg
  • Új üzleteket köthet
  • Egész napos networking lehetőség a szakma képviselőivel
  • Szakmai híreket kaphat első kézből

 

Ne maradjon le! Foglalja le kiállítói helyét 2023. július 31-ig kedvezményes early bird áron!

 

Az idén már kilencedik alkalommal megvalósuló nemzetközi üzleti turisztikai workshopra 2023. október 26-án a Hungexpo Kongresszusi Központban kerül sor.

2023-ban a tavalyinál is nagyobb érdeklődésre számítunk

Fotó: turizmus.com

Régi, kedves partnereink mellett több helyszín először döntött a jelenlét mellett. Az exkluzív kiállítók sorát egyebek mellett két ötcsillagos szálloda, az idén megnyílt Hotel Vinifera Wine & Spa és a közeljövőben nyíló Hotel Dorothea Autograph Collection gazdagítja.

 

Megismétlődhet a tavalyi siker

Az üzleti turisztikai seregszemle az elmúlt évben megszokottnál is nagyobb érdeklődés mellett, közel 550 résztvevővel zajlott a rendezvényen egyetlen nap alatt több mint 700 tárgyalást bonyolítottak le vendégeink, a MBD során már megszokott, rendkívül hatékony, 15 perces rapid üzleti randik során.

Az impozáns kiállítói listán 2022-ben közel 80 magyar és nemzetközi cég képviselte magát, köztük szállodák és szállodaláncok, rendezvényhelyszínek és kiszolgálóik, programgazdák, külföldi turisztikai képviseletek, éttermek és cateringcégek.

2023-ban a tavalyinál is nagyobb érdeklődésre számítunk. Ne késse le a kedvezményes regisztrációt, várjuk Önt is!

Bővebb információért látogasson el az esemény honlapjára.