Négy Évszak Négy Sztár Chef a Hotel Lyciumban

Szerző: PR

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 29. 10:08

A Hotel Lycium különleges élményvacsora-sorozatának keretében Lázár Chef második alkalommal kápráztatta el a közönséget.

Ismét kitűnő hangulatban zajlott a 4 Évszak 4 Sztár Chef gasztronómiai sorozat Kovács Lázár által vezényelt élményvacsorája. Lázár Chef másodízben kápráztatta el különleges menüsorával és kitűnő hangulattal a Hotel Lycium**** Átrium éttermének vendégeit Debrecen belvárosában. A tavalyi orosz hangulatú vacsoraest sikerét követően ezúttal a bajor konyha világába kalauzolta az érdeklődőket Lázár Chef egy szeptemberi Oktoberfeszt keretében.

 

A Hotel Lycium **** Átrium éttermében minden évszakban egy kivételesen nagy tehetségű és tudású chefet lát vendégül, akinek ötletei és útmutatása alapján a szálloda szakács csapata egy nem mindennapi ételsort készít el a vendégeknek.

 

Nemcsak az alapanyagok és azok társítása, hanem az elkészítési technológia tekintetében is különlegességekről van szó, melynek végeredménye nyújtja a páratlan gasztronómiai élményt. Az est során bárzongora zene varázsol kellemes atmoszférát az Átrium étterembe. A vacsorát követően a sztárchef megosztja kulisszatitkait is a vendégekkel személyes beszélgetések során. (x)