Négycsillagos szállodával bővült az újranyitott körmendi élménypark

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 21. 15:53

A nyár egyik szenzációja volt Körmenden a MJUS WORLD Resort & Thermal Park megnyitása és négycsillagos szállodájának átadása. Az üzemeltetők elsősorban párokra és családokra számítanak az olaszos érzés- és ízlésvilágot tükröző üdülőközpontban.

Az először 2010-ben megnyílt létesítményt 2011-ben zárták be azzal az elképzeléssel, hogy szállodával bővítik ki. Az elképzelés végül idén július első felében vált valóra.

A négycsillagos, 123 szobás, olaszos érzés- és ízlésvilágot tükröző MJUS WORLD Resort & Thermal Park tulajdonosa az olaszországi OLIP Italia részvénytársaság, amely MJUS és A.S.98. márkanevű termékeivel 1973 óta van jelen a cipőgyártás világában. A termálpark korábban cipőgyárként és cipőraktárként használt területén az itt talált termálforrások adták az ötletet egy szabadidős létesítmény létrehozására – tájékoztatott Francesco Bernardinelli igazgató.

 

De nemcsak szállodával bővült a MJUS, a termálparkot is újratervezték és új szolgáltatássokkal bővítették. Az üzemeltetők vendégként elsősorban párokra és családokra számítanak, az ő fizikai és szellemi jóllétük elérésének segítése szerepel alapkoncepciójukban, amely az üzemeltetők szerint már az első hónapokban helyesnek bizonyult. Az előbbi célt szolgálják a kényelmes szállodai szobák, a változatos masszázsokat és kozmetikai kezeléseket kínáló spa, a sok szabad, füves tér és az összes többi szolgáltatás.

 

A termálpark öt medencéje közül a barlangos medencében hidromasszázs ágyak találhatók, egy másikba két csúszdán lehet becsobbanni, de van egy bébimedence, egy külső, nem melegített vizű tómedence és egy félig fedett, félig külső kiúszó medence is. Ezenkívül finn és bioszaunát, gőzfürdőt és török fürdőt, valamint két szabadtéri jakuzzit is kínálnak. A szórakozást és a kikapcsolódást szolgálják a felnőtt- és gyermekanimációs programok, a fitneszterem, a játszótér, a sportpálya, a hatsávos bowlingpálya és az amfiteátrum is.

Az étterem kínálatában jelen vannak az olasz konyha remekei is, sőt a pizzákat olasz származású pizzaszakácsok sütik. A cukrászda kizárólag saját készítésű termékei között is sok olasz specialitás található a töltött tésztáktól a kézműves fagylaltig.