Pécsi szállodával bővült az Accent Hotels portfóliója

Forrás: turizmus.com

 2020. november 18. 15:21

Novembertől az Accent Hotels üzemelteti a pécsi Corso Hotelt.


Készülj Fel!

A hírt a Facebookon osztotta meg a szállodavállalat. A posztban azt is megemlítik, hogy az érvényes rendelkezésekkel összhangban jelenleg is várják az üzleti céllal érkező vendégeket.

A pécsi belvárosban található négycsillagos szálloda 2010 májusában nyitotta meg kapuit.

Jelenleg is fogadja az üzleti vendégeket a Corso Hotel

Fotó: Accent Hotels

Kerek Péter a szállodát üzemeltető Accent Hotels ügyvezetőigazgató-helyettese szerkesztőségünk megkeresésére elmondta, hogy a 81 szobás négycsillagos üzleti szálloda kitűnő elhelyezkedésnek örvend a költői fekvésű városban. A szállodától pár méterre kezdődik Pécs legnépszerűbb sétálóutcája, a Király utca, míg a másik irányba indulva alig néhány percen belül a Kodály Központhoz jutunk.

A 81 szobás négycsillagos üzleti szálloda egyik szobája

Fotó: Accent Hotels

A kényelmes szobákon és lakosztályokon felül külön konferenciaszinten rendezvénytermekkel is rendelkezik a hotel, ahol 200 főt tudnak egyidejűleg fogadni. A szálloda étterme, a Corso Bistro pedig nemcsak a szállóvendégeknek, de környéken élőknek és dolgozóknak is kiváló gasztronómiai választást jelent.

A Corso Hotelt mindeddig a szálloda tulajdonosa üzemeltette, akinek az Accent Hotelsszel történő hosszú távú megállapodást követően felszabadulhatnak a szállodaigazgatás miatt lekötött kapacitásai, amit a jövőben más tevékenységeire fordíthat.

Az új üzemeltető integrálja a szállodát saját portfóliójába, bevezeti üzemeltetési rendszereit és sztenderdjeit, hogy az Accentnél megszokott magas színvonalon és profizmussal fogadhassák a jövőben vendégeiket – emelte ki Kerek Péter.

A pécsi hotel igazgatói pozíciójára Hnatyszyn Gergelyt nevezték ki, aki korábban már több szállodát is üzemeltetett az Accent Hotelsnél.