Sárvárfürdő Kártya, online jegyvásárlás és törzsvendég kedvezmények

 2012. március 13. 15:53

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő a napokban vezette be a Sárvárfürdő Kártyát, mely az online jegyvásárlás lehetősége mellett törzsvendégkártyaként is funkcionál, kedvezményeket és egyéb akciókat nyújtva a vendégeknek.
A Sárvárfürdő Kártya igénylése a fürdő http://www.sarvarfurdo.hu/kartyaigenyles oldalán lehetséges, a kártya átvétele a legközelebbi látogatáskor a fürdő pénztárában történik.

A megrendelést követően a vendégek a fürdő honlapján keresztül előre megrendelhetik, majd az OTP Bank online fizetési felületén megvehetik belépőjegyeiket. Az online jegyet vásárlók jelenleg 10% kedvezményben részesülnek, valamint sorban állás nélkül, gyorskassza segítségével léphetnek be a fürdőbe.
A Sárvárfürdő Kártyával megvásárolt jegyek a vásárlástól számított egy éven belül használhatók fel, de a megvásárolt szolgáltatások és azok rendelkezésre állása bármikor ellenőrizhető a „Kártyainformációk” menüpontban.
A Sárvárfürdő Kártya NFC technológián alapul, melyet rendkívül biztonságossá tesz, hogy az adatokat nem a kártya, hanem szerver tárolja. Az NFC technológián alapuló kártyarendszert a Chrome Kft. optimalizálta turisztikai megoldásokra. Az általuk kifejlesztett Destour NFC Tourist Card kártyarendszer működik Bükfürdőn, valamint a Badacsony térségben, melyek a tavalyi évben bizonyították hatékonyságukat többek között az idegenforgalmi adóbevételek növelésében. A kártyák beléptetésre, bónuszpontok gyűjtésére, kedvezmények nyújtására, vagy akár prepaid fizetésre is optimalizálhatóak, valamint lehetővé teszik sokoldalú turisztikai statisztikák készítését is. Ugyanezen Destour rendszeren alapul a tavasszal induló Irány Pécs Turisztikai Kártya is.