Szállásvadász.hu: 3 éve célkeresztben a legjobb szállások!

 2014. május 05. 17:03

Közel ezer hazai település legnépszerűbb wellness szállodái, vendég- és üdülőházai, panziói, apartmanjai, moteljei csatlakoztak már Magyarország egyik legnagyobb szállásközvetítő oldalához. Az idén 3 éves Szállásvadász.hu-t évente több tízezer utazó választja.

Már közel ezer szálláshely döntött a harmadik születésnapját ünneplő Szállásvadász.hu mellett, amelyhez a legkisebbektől a legnagyobbakig bárki bármikor ingyen csatlakozhat. Legyen vendég- vagy üdülőháza, panziója, hotelja Magyarország legdélebbi, legészakabbi, legnyugatibb vagy legkeletibb pontján, legismertebb településén vagy legeldugottabb falvában, az online szállásközvetítőn az Ön szálláshelyét is könnyen megtalálhatják.
A Szállásvadász.hu-n azok a legnépszerűbb szálláshelyek, amelyek csomagjaira az utazni vágyók azonnal lecsapnak, hiszen kedvező árat kínálnak értékes tartalommal.

– Minél több adatot tüntet fel a szálláshely magáról, annál több kategóriában jelenhet meg a szállásközvetítő oldalon, így az érdeklődők több szempont szerint válogathatnak és találhatják meg a számukra legmegfelelőbb szállást – magyarázta Filep Zsófia, a Szállásvadász.hu utazási menedzsere. – A honlap mellett a potenciális vendégek hasznos információkkal találkozhatnak a Szállásvadász.hu Facebook oldalán is, amelyet jelenleg 72 ezernél is többen követnek, ráadásul itt a 3 éves születésnap apropóján újabb nagyszabású nyereményjátékkal is készülünk – tette hozzá a szakértő.

5+1 érv, amiért érdemes a Szállásvadász.hu-hoz csatlakozni:

  1. A vendég közvetlenül Önnél fizet.
  2. Ingyen csatlakozhat! Ha az Ön szálláshelyét is szeretné látni a Szállásvadász.hu-n, akkor nem kell fizetnie azért, hogy megjelenjen az oldalunkon. Ingyenes a belépés, és nincs havi vagy éves díj.
  3. Szálláshelyére bárki bármikor rákereshet, ráadásul ezért sem kell fizetnie.
  4. Jutalékot csak a közvetített vendégek után kérünk.
  5. A Szállásvadász.hu-n saját aloldala lehet, az utazni vágyók így láthatják az Ön szállását fotókkal és a leírással.

+1 A szálláshelyeket folyamatosan hirdetjük, amely Önnek egy forintjába sem kerül. (x)