Téli teraszt nyit a Vörösmarty térre a St. Andrea Wine&Skybar

Forrás: turizmus.com

 2022. december 01. 15:26

December 2-án nyit a St. Andrea Wine&Skybar téli terasza a város fölött: forró koktélokkal, St. Andrea borokból készült forralt borral és a karácsonyi vásár hat emelet magasságból élvezhető látványával készül Budapest egyik kedvenc rooftopja.

A St. Andrea Wine&Skybar idén új perspektívát nyit a városra és a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra: decemberben a tér fölött található, hatodik emeleti teraszon kínálja a téli ajánlat forró koktéljait és a St. Andrea saját borokból, titkos recept alapján készült forralt borát.

„A karácsonyi vásár hangulata sokaknak hozzátartozik az ünnepi készülődéshez, mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy ennél csak egy dolog lehet jobb: felülemelkedni a forgatagon és a város fölötti teraszról figyelni a vásár lüktetését, egy jó koktéllal vagy forralt borral a kezünkben” – mondja Berényi Oszvald üzletvezető, sommelier.

A St. Andrea Wine&Skybar téli ajánlatában a Winter Special elnevezésű ajánlatok között hagyományos és forró koktélokat is találunk. A Baby It’s Cold Outside a nevéhez méltó, klasszikus karácsonyi ízvilággal kényeztet minket, főszerepben a citrom, a cukor és a narancs, az önmagában is ünnepi jellegű almabrandy, a V.S.O.P. Calvados.

Forró koktélok, St. Andrea borokból készült forralt bor és páratlan kilátás a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra - december 2-án nyit a St. Andrea téli terasza

Fotó: St. Andrea Wine&Skybar

A Holly Jolly rumalapú koktél téli estéket idéző, fahéjas ízvilágába egy kis lime csempész fanyar izgalmat, míg a St. Andrea Winter Special elnevezésű forralt bortitkos recept alapján készül, a St. Andrea Borászat tételeinek egyedi fűszerezésével.

A külföldiek nagy örömére két Budapest útikönyv-biztos italt is kóstolható: a Budapest Blues forró koktél alapja a Zwack Unicum Riserva, mentával és vaníliával, míg a Balkan Spirit koktél kökénypálinkával, tejszínnel és cukorral tesz a forró percekért, mindent bevetve, amit mi itt Közép-Európában a könnyed ünnepi hangolódásról gondolunk.

Lizsicsár Miklós, a St. Andrea menedzsere azt javasolja az érdeklődőknek, hogy a teljes ünnepi élményhez érkezzenek asztalfoglalással a bárba. A St. Andrea különleges, téli ajánlata egészen január 15-ig várja az érdeklődőket.