Két új séf a St. Andrea Wine & Skybar élén

Forrás: turizmus.com

 2022. április 21. 14:24

Április közepétől új séfpárossal az élén, megújult koktéllappal és bármenüvel várja vendégeit az idén ötéves St. Andrea Wine & Skybar.

Tavasztól régi-új séfpáros vezeti Budapest egyik felkapott bárját: a kreatív séf pozíciót a St. Andrea Restaurant séfje, Kollár Endre tölti be, a skybar konyhai csapatát pedig egy fiatal séf, Vass Ferenc vezeti, aki ebben a hónapban érkezett a St. Andrea csapatába.

Kollár Endre

Fotó: St. Andrea Wine&Skybar

A séfpáros elkötelezett a friss és szezonális alapanyagok használata mellett, konyhájukban gyakran alkalmazzák az ázsiai és dél-amerikai pácokat, illetve a parázson sütés éttermi technikáját, és mindketten a bátor kísérletezés hívei.

Vass Ferenc

Fotó: St. Andrea Wine&Skybar

Az étlapon tavasztól bárételek szerepelnek, amelyekből egy délután vagy este alatt akár több is kóstolható, egymással összhangban. A skybar megújuló koktéllapját Veres Péter barmanager ezúttal a friss, izgalmas és színes tavaszi-nyári ízvilág köré építette.

A négy évszakos skybarban két nagy panorámateraszon és belső térben is fogyaszthatnak a vendégek, a skybar a St. Andrea Borászat legszebb tételei mellett nemzetközi borválogatást kínál, Berényi Oszvald sommelier megbízható és izgalmas ajánlásaival.