Kinevezték a Wizz Air Malta ügyvezetőjét

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 16. 14:36

2022. november 1-jétől Diarmuid Ó Conghaile vezeti a Wizz Air új leányvállalatát, amely még az idei évben megkezdi működését.

A Wizz Air Diarmuid Ó Conghaile-t nevezte ki ügyvezető igazgatóvá a Wizz Air Malta élére, amely a Wizz Air új leányvállalata és még az idei évben megkezdi működését. A Wizz Air Malta új ügyvezetője 2022. november 1-jétől tölti be pozícióját Vallettában.

A szakember több mint egy évtizede dolgozik a légiközlekedésben: többek közt a Ryanairnél, a dublini repülőtéren betöltött vezető pozíciókban, valamint az ír légügyi hatóságnál, a szervezet légiközlekedési szabályozójaként szerzett tapasztalatot.

Diarmuid Ó Conghaile

Fotó: Wizz Air

„Üdvözöljük Diarmuidot a Wizz Air újonnan létrehozott pozíciójában, aki iparági és vezetői szakértelmével segíti majd munkánkat. A Wizz Air Malta ügyvezető igazgatójaként betöltött szerepe kulcsfontosságú lesz növekedésünk következő szakaszának megvalósításában” – mondta a kinevezés kapcsán Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

A Wizz Air Malta izgalmas út előtt áll: az új leányvállalat létrehozása hozzájárul a légitársaság pozíciójának megerősítéséhez, miközben annak ambiciózus európai terjeszkedési terveit is támogatja.

„Nagy örömmel csatlakozom a légitársaság csapatához, a Wizz Air Malta ügyvezető igazgatójaként alig várom, hogy elkezdjük a munkát és hozzáfogjak a hálózat, valamint a működési struktúra kiépítéséhez, ezzel támogatva a Wizz Air szélesebb körű stratégiai és üzleti terveit. A WIZZ az európai légiközlekedés jelentős szereplője, elkötelezett, jövőbe mutató stratégiával” – mondta Diarmuid Ó Conghaile, a Wizz Air Malta ügyvezetője.