Rajki Dóra az Accent Hotels két szállodájának értékesítési vezetője

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 23. 17:28

Rajki Dóra lesz szeptember 1-jétől az Accent Hotels által üzemeltetett sikondai Ambient Hotel & AromaSpa és a Corso Hotel Pécs közös sales vezetője.

Rajki Dóra

Fotó: Accent Hotels

Az Accent Hotels a jövőben egy kézben képzeli el a pécsi Corso Hotel és a sikondai Ambient Hotel & AromaSpa értékesítési és marketingfeladatainak stratégiai irányítását, így is erősítve a területi szinergiával, illetve komplementer szolgáltatásokkal rendelkező szállodák piaci pozícióját – közölte a szállodaüzemeltető cég szerkesztőségünkkel.

A feladatra Rajki Dórát, a cégcsoport szegedi szállodájának megbízott értékesítési vezetőjét kérték fel. A fiatal szakember szakmai életútját recepciósként, majd az Alföld Gyöngye Hotelben értékesítési munkatársként kezdte. Az Art Hotel Szeged csapatához 2014-ben csatlakozott, ahol kezdetben a rendezvénykapacitás értékesítéséért felelt, majd 2020 januárjában megbízott vezetőként átvette az értékesítési részleg irányítását.

Elődje, Pusztai-Szőry Anett közel két év babázás után tér vissza ősszel Szegedre.

Rajki Dóra feladatai között kiemelt fontossággal bír majd a pécsi szálloda pozíciójának erősítése a helyi corporate és MICE piacon, míg ezzel egy időben a nagyszabású beruházáson áteső Ambient Hotel & AromaSpa megújuló wellness- és konferenciakínálatának bevezetését is koordinálnia kell.

Rajki Dóra elérhetősége: dora.rajki@accenthotels.com