Szállodaigazgatókat nevezett ki a Danubius Hotels

Forrás: turizmus.com

 2022. november 30. 14:31

A Danubius Hotels Zrt. ügyvezetése Szabó Áront nevezte ki a Hilton Budapest igazgatói pozíciójára. Utódja a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke Hotel szállodák élén Heréb István, a cégcsoport gyógyszállodáinak, az Ensanának vezetőségéből érkezik.

A Danubius közlése szerint a Hilton Budapest szállodaigazgatói pozícióját eddig betöltő Peter Knoll úgy döntött, hogy máshol folytatja pályafutását. A német szakember 2018-ban csatlakozott a vállalathoz, a Gundel ügyvezetőjeként. 2019-től egy éven át a legendás étterem újrapozicionálási feladatai mellett a Hilton Budapest szálloda vezetését is párhuzamosan ellátta. 2020 februárjától teljes kapacitásával a szállodaigazgatói munkakörére tudott fókuszálni. A hosszúra nyúlt üzemszünet után a szálloda piaci bevezetése, majd a White Raven skybar&lounge megnyitása tartogatott örömteli feladatokat számára. A cégvezetés köszöni a szakember munkáját és további sikereket kíván neki.

Szabó Áron

Fotó: Danubius Hotels

December 1-jétől Szabó Áront nevezték ki a Hilton Budapest igazgatójának. A szakember 2020 áprilisában vette át a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke Hotel klaszterének vezetését. Ezt megelőzően, 2008-tól a Ramada Resort Aquaworld Budapest front office managereként dolgozott, majd 2010-től öt éven át volt a szálloda igazgatója, párhuzamosan 2013-tól a vezérigazgató-helyettese. 2018-tól a Magyar Turisztikai Ügynökség szálláshelyért, vendéglátásért, és bormarketingért felelős igazgatói pozícióját töltötte be.

A közlemény szerint Szabó Áron a járvány időszakában, a gyakran változó körülményekhez igazodva, sikeresen üzemeltette a Danubius Hotel Heliát. A napokban kezdődött el a szálloda egyes épületszárnyainak megújítása, hogy a mai igényeket teljességgel kielégítő környezetben pihenhessenek a vendégek. A másik általa vezetett szállodában, a Radisson Blu Béke Hotelben befejeződött a szálloda évek óta tartó, teljes körű felújítása, a hotel június óta piacvezető pozícióba került – írták.

Elérhetősége:
Mobil: +36 70 250 52 89
E-mail: aron.szabo@danubiushotels.com

Heréb István

Fotó: Danubius Hotels

Szabó Áron helyére Heréb István érkezik, december 1-jétől ő a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke Hotel klaszterének szállodaigazgatója. A szakember 2000-ben kezdett el dolgozni a szállodalánchoz tartozó Hilton Budapestben, ahol a ranglétrát végigjárva a szálloda értékesítési igazgatója lett.

2014-ben a Margitszigeti és a Helia szállodák értékesítési és marketingigazgatójává nevezték ki, majd 2019-től a cégcsoport újonnan kialakított, gyógyszállodákat magába foglaló márkájának, az Ensana szállodaláncnak, magyarországi sales és marketingigazgatói pozícióját töltötte be.

Elérhetősége:
Mobil: +36 30 663 6562
E-mail: istvan.hereb@danubiushotels.com

Lendvai-Gámán Veronika

Fotó: Danubius Hotels

Heréb István igazgatói kinevezése után, feladatait klaszter sales és marketingigazgatói pozícióban Lendvai-Gámán Veronika veszi át.

A szakember kezdetektől fogva értékesítési és bankett területeken dolgozott. A Danubius kötelékébe 2014-ben lépett, ahol gyermekei születéséig dolgozott director of sales – spa travel pozícióban.

Új feladatkörében a magyarországi Ensana szállodák értékesítési és marketing tevékenységét irányítja.

Elérhetősége:
Mobil: +36 30 737 7336
E-mail: vgaman@hu.ensanahotels.com

"Nagy büszkeség számunkra, hogy a cégcsoporton belül sikerült megtalálni a megfelelő szakembereket. Szabó Áron eddigi szállodaigazgatói feladatait meghatározták a Covid-válság alatti kihívások, melyeket csapatával együtt kiválóan teljesített. Heréb István több mint húsz éve a Danubius szállodalánc munkatársa. A szakmai ranglétrát bejárva, a cégcsoporton belül az Ensana gyógyszálloda márka elindulásával kapott izgalmas kihívást, öt szálloda értékesítési tevekénységért felelt. A Heréb István feladatait átvevő Lendvai-Gámán Veronikát, mint régi kollégát üdvözöljük újra a csapatban, magas szintű értékesítési tapasztalatára számítunk a jövőben is – mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels Zrt. vezérigazgatója.