Új beszerzési igazgató a Danubius Hotels Groupnál

Forrás: turizmus.com

 2019. október 17. 10:54

Kövesdi László központi beszerzési igazgatóként Márics József központi üzemeltetési igazgató közvetlen irányítása alatt felel majd a területért. A szakember az Auchantól érkezett a Danubiushoz.

Kövesdi László feladata lesz a szállodalánc beszerzési rendszerének további modernizálása, a 21. századi piaci igényeknek és környezettudatos gondolkodásnak megfelelően.

Kövesdi László

Fotó: Danubius Hotels Group

Kövesdi László élelmiszeripari és közgazdász végzettséggel is rendelkezik, a kereskedelemben, valamint gyártói oldalon egyaránt széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett az elmúlt húsz évben. Eddigi pályafutása során több területen kipróbálta magát, dolgozott Magyarországon és külföldön is: megfordult belső ellenőrzésen, pénzügyi és beszerzési területeken.

Legutóbbi munkahelyén, az Auchannál tizenhat évet töltött, kiépítette és irányította a belső ellenőrzést, beleértve az élelmiszerbiztonságot is.

Foglalkozott a friss élelmiszer kereskedelem megújításával és modernizálásával is. Végül több éven át irányította az indirekt beszerzést, ahol szabályzatot alkotott, és fejlesztette a rendszereket, folyamatokat – írja közleményében a szállodavállalat.