Még egy turisztikai szakember Eszterházán

 2014. július 16. 11:20

Vizi István György lett a fertődi Esterházy-kastélyegyüttest működtető Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont marketing- és turisztikai igazgatója.

Már Bodrogai Lászlónak, a Magyar Turizmus Zrt. volt közép-dunántúli regionális marketingigazgatójának az újonnan alakul Eszterháza Központ élére történő márciusi kinevezése is jelezte, hogy a jövőben előtérbe kerül az Esterházy-kastély turisztikai hasznosítása. Ebben a munkában április óta Vizi István György marketing- és turisztikai igazgatóként segíti.

Vizi Istvánt a szakma a Kodolányi János Főiskola Turizmus Tanszékének oktatójaként, majd tanszékvezetőjeként ismerhette meg, párhuzamosan a intézmény siófoki regionális oktatási központját is irányította igazgatóként. Gyakorlati tapasztalatait az agárdi székhelyű SPA Hungary Holdingnál szerezte, ahol előbb oktatási és minőségbiztosítási igazgatóként dolgozott, később cégvezetővé nevezték ki. Legutóbb a Velence Resort & Spa szállodát is üzemeltető VRS Part Hotel Kft. ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett. Új munkakörében azt tartja legfontosabb célkitűzésének, hogy az Esterházy-kastélyegyüttes a nemzetközi örökségturizmus egyik jelentős helyszínévé váljon.

Elérhetősége e-mailen: vizi.istvan@eszterhaza.hu, telefonon: 30/204-9934.