50 milliomodik utasát köszöntötte az AirBaltic

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 31. 17:35

Augusztus 31-én az airBaltic légitársaság 50 milliomodik utasát fogadta a légitársaság 1995-ös alapítása óta. A szerencsés utas Dace Jonaite volt, aki a légitársaság Airbus 220-300 típusú repülőgépén a Bécs-Riga útvonalon utazott.

Martin Gauss, az airBaltic vezérigazgatója elmondta: „Ez jelentős mérföldkő az airBaltic számára. Közel 27 éve vagyunk jelen a piacon, és hálásak vagyunk utasainknak, hogy minket választottak. Arra ösztönöz bennünket, hogy még keményebben törekedjünk arra, hogy a legjobb útvonalhálózatot kínáljuk a balti régióba és a balti régióból.”

Laila Odiņa, a rigai repülőtér igazgatóságának elnöke is örömmel üdvözölte a nemzeti légitársaság 50 milliomodik utasát Rigában, az airBaltic bázis-repülőterén és elmondta: "A légitársasággal közösen a Baltikum legnagyobb légi csomópontjává tettük a rigai repülőteret, és készen állunk további közös célok elérésére, az egész észak-európai régió fontos légi csomópontjává válni.”

airbaltic

A szerencsés utas Dace Jonaite volt, aki a légitársaság Airbus 220-300 típusú repülőgépén a Bécs-Riga útvonalon utazott

Fotó: airBaltic

A mérföldkövet ma a rigai repülőtér előtt tartott különleges eseményen ünnepelték, ahol a repülőtér képviselőivel, vendégeivel és alkalmazottaival együtt üdvözölte az airBaltic a szerencsés utast. Az eseményen fellépett a népszerű lett Citi Zēni együttes, az Eurovízió 2022 lett versenyzője.