A hálózatfejlesztésben látja a jövőt az Invia.hu

Forrás: turizmus.com

 2019. november 09. 11:47

Idén 47 százalékos forgalombővülést értek el a kiutaztatásban a legnagyobb hazai online utazásközvetítő, az Invia.hu partnerirodái.

Az Invia.hu hálózata idén 8 új taggal, 30-ra bővült; az új irodák többsége már meglévő partnereik új fiókja. A 28 vidéki és két fővárosi iroda képviselői idén október végén megrendezett éves találkozójukon összegezték a tavalyi év eredményeit és rögzítették a jövő évi célokat.

A nemzetközi hátterű cég a legjobb gyakorlatok megosztásának, az erőforrások optimalizálásának és a közös know-how előnyét kínálja franchise-partnereinek, amelyek birtokában egy kisebb vállalkozás is nagyobb eséllyel tud elég jó, innovatív és naprakész válaszokat adni a felmerülő kérdésekre. Az ebben nyújtott legfontosabb támogatás a napi munka során használt, modern, az ügyfélélmény javítását célzó rendszerek fejlesztése, valamint az ezek használatára irányuló képzések és a folyamatos szakmai segítségnyújtás.

Az Invia.hu által biztosított, átjárható rendszerekben az ügyfél nem egy adat, hanem a munka legfontosabb szereplője. Kiszolgálása széles körben tesztelt, minden szempontból optimalizált protokollok mentén történik, amelyben a visszajelzések is kiemelt fontossággal bírnak. Mind az online, mind az offline folyamatok fejlesztésének legalapvetőbb kérdése az, hogyan lehetne az utasok számára kényelmesebb, egyszerűbb, felhasználóbarátabb.

Az utazások értékesítésében nagy segítséget nyújtanak az ügyfélélményt javító rendszerek

Fotó: Pexels

Az Invia.hu által kínált partneri együttműködés egyedisége abban rejlik, hogy a partnerirodák sajátosságait minden rendelkezésére álló eszközzel erősíteni, nem pedig gyengíteni igyekszik. Az adminisztratív folyamatokat az erőforrások optimalizálása érdekében központosítja, vagyis a pénzügyi, ügyfélszolgálati és ügyfélgondozási kérdések tekintetében tehermentesíti az irodákat. Az így felszabaduló erőforrásaikat a partnerek arra tudják fordítani, amiben igazán jók: az értékesítési feladatokra. Ennek is köszönhető a partnerek idei, 47%-os forgalombővülése, illetve az, hogy 2018-hoz képest idén az új ügyfelek közel fele már a franchise-hálózaton keresztül érkezett be az Inviához.

A vállalat a jövőt is ebben látja, ezért az Invia.hu továbbra is kiemelten kezeli a hálózatbővítést, valamint az abban részt vevők minden területre kiterjedő támogatását.

(X)