Az airBaltic 20 új úti céllal indítja a nyári szezont

Forrás: turizmus.com

 2023. április 03. 14:18

A lett airBaltic légitársaság rekord számú, összesen 20 új célállomást kínál a 2023-as nyári szezonban Rigából, Tallinnból, Vilniusból és Tamperéből.

A nyári menetrend első járata április 2-án indult Rigából Isztambulba. A légitársaság történetében ez a legnagyobb számú új útvonal, melyet valaha is bejelentett egyetlen szezonban. A nyári menetrendben többek között Hannover, Porto, Split, Heraklion és Milánó is elérhetőek lesznek a balti országokból - közölte a légitársaság.

A nyári szezonban a légitársaság járatai heti 3 alkalommal közvetlen összeköttetést biztosítanak Budapest és a lett főváros, Riga között is, ezek hétfőn, csütörtökön és szombaton indulnak.

Emellett az airBaltic május 1-jétől meghosszabbítja a codeshare együttműködését a romániai Tarom légitársasággal is, miután megnyitja új Riga-Bukarest útvonalát.

Az idei nyári szezonban rekordszámú útvonalat indít a lett légitársaság

Fotó: airBaltic

Martin Gauss az airBaltic vezérigazgatója elmondta: “A 20 új nyári úti cél megnyitása még több lehetőséget kínál utasainknak a zökkenőmentes utazási élményben. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a balti városaink iránt és javítjuk a csatlakozást a régióba és a régióból.”

Az airBaltic több mint 70 desztinációra biztosít járatokat Rigából, Tallinnból, Vilniusból és Tamperéből, továbbra is a legjobb összeköttetést kínálva a Baltikum és a világ többi része között.