Az Amadeus a World Travel Awards egyik legnagyobb nyertese

Forrás: turizmus.com

 2018. december 11. 13:47

Aki él és mozog a világ turisztikai piacán, az jó eséllyel ott volt a napokban Lisszabonban megrendezett World Travel Awards díjátadón.

Az idei díjátadó egyik legnagyobb nyertese az Amadeus volt, amely több kategóriában is a világ legjobbjának bizonyult. Claudio Luiz De Figueiredo Santos értékesítési igazgató az alábbi díjakat vehette át az Amadeus részéről:


•    World's Leading Global Distribution System 2018
•    World's Leading Travel Technology Provider 2018
•    World's Leading Travel Management Solutions Provider 2018
•    World’s Leading Travel App 2018

Mint ismert, a World Travel Awards díjat utazási és idegenforgalmi szakemberek, illetve maguk az utazók szavazatai alapján ítélik oda, ezért különösen értékes minden díjazott számára. A díjakat a világ vezető turisztikai cégeinek képviselői, mindösszesen több mint 500 fős közönség előtt vehette át az Amadeus.

Claudio Luiz De Figueiredo Santos a díjátadón

Fotó: Amadeus

A díjak jól mutatják elkötelezettségünket az utazás jövőjének alakítása, fejlesztése iránt, a GDS-től a Live Travel Space-ig. Ügyfeleinkkel és a turisztikai szereplőkkel közösen azon dolgozunk növekedés előremozdítása és az innovációk ösztönzése érdekében dolgozunk. Technológiai fejlesztéseink középpontjában az Amadeus Travel Platform áll – fogalmazott Claudio Luiz De Figueiredo.

(x)