Az Elfújta a szél helyszíneire is elvisz az OTP Travel

Forrás: turizmus.com

 2017. március 28. 19:16

Négy kiemelt célterülettel vág neki az idei évnek az OTP Travel, amely idén újdonságként belföldi csoportos buszos utazásokat is szervez.


Készülj Fel!


Az OTP Travel idén is folytatja az Izraelbe (ahova 9 időpontban indulnak csoportok) és az USA-ba indított utak szervezését, fókuszba kerültek a csoportos tengeri hajóutak, illetve az afrikai szafarik.

A csoportos hajóutak között is igazi kuriózum az Alaszka – gleccserek földjén. Újdonság az irodánál a hajosut.hu weboldal, ahol az érdeklődők a csoportos utak mellett az MSC egyéni hajóútjai között is böngészhetnek. A hajós utak egyébként külön katalógust is kaptak. A klasszikus mediterrán hajóutak mellett megtalálható a kínálatban a Norvég fjordok, az északi fővárosok, Panama, Costa Rica, a Nyugat-Karib térség, illetve a legkülönlegesebb alaszkai út.

New Orleans-i helyszín az Elfújta a szélből

Fotó: OTP Travel

Az Egyesült Államokban izgalmas program a Titokzatos dél fantázianevű út, melyet Margaret Mitchell: Elfújta a szél című regényének jól ismert helyszínei ihlettek. A klasszikus vadnyugatot idézi a Denverből induló és Salt Lake City-ben végződő vadnyugati körutazás, illetve egy másik program a keleti parti nagyvárosokat mutatja be Boston-Quebec-Ottawa-Toronto-Chicago útvonalon, Kanadát is érintve.

Szintén az Elfújta a szél egyik helyszíne, Charleston, USA

Fotó: OTP Travel

A 2017-es év újdonságának az afrikai szafarikat szánják, amelyek szintén magyar idegenvezetéssel indulnak, akár kis csoportlétszámmal is. Botswana, Zimbabwe, Namíbia, Uganda, Tanzánia, Zanzibár vagy akár Dél-Afrika fedezhetők fel ezeken az ínyenceknek szóló utazásokon.

Évek óta elindul a Kína-Hongkong út, ahol a kulturális látnivalók mellett a természeti szépségekre is koncentrálnak.

A mediterrán úti célok közül kiemelkedik az „Ismeretlen Szicília", a spanyol körutazás, Portugália, illetve Portugália-Madeira. Szintén izgalmas élményeket kínál a skót körút, és a bővített iráni körutazás.

Az OTP Travel kiemelt célja, hogy minden meghirdetett körutazásuk elinduljon. A prémiumutazások változatlanul jelentős helyet foglalnak el árualapjukban, illetve fontos azt is kiemelni, hogy a legtöbb út Budapestről magyar idegenvezetővel indul. A katalógusban idén először nincsenek nyaralóprogramok, de igény szerint erre is van lehetőség egyénileg és csoportosan is.

Bár nincs rá külön katalógus, továbbra is foglalkoznak belfölddel, melyek foglalásához SZÉP-kártyát is elfogadnak. A belföldi kínálatban idén csoportos buszos utazásokkal erősítenek, lesz például nyírségi, Tisza-tavi és pécsi kirándulás budapesti indulással, de terveznek vidéki indulású utakat is.

Ilyen ma a Vadnyugat

Fotó: OTP Tarvel

Mint az iroda március 27-i katalógusbemutatóján elhangzott, 2016-ban továbbnőtt az iroda árbevétele, és a korábbi 15,8 milliárd forintról 16,7 milliárd forintra emelkedett.