Burgenland természeti élményei 3 napba tömörítve

Forrás: turizmus.com

 2016. február 18. 11:57

Nagyszabású rendezvénnyel nyitja meg a Burgenland Tourismusa különleges természeti élmények évadát: a tartomány északi részén található Illmitz am Neusiedler See és a déli csücskében fekvő Klausenbach között április 22-től 24-ig immár hatodik alkalommal tartják meg a Természet.Élmény.Napokat.

Nem sokkal azelőtt, hogy Burgenlandban kezdetét venné a nyári szezon, túravezetők, erdőőrök és természettudósok csábítanak különleges szabadtéri kalandokra. A rendezvénysorozat három napján „a természetet átélni és megérteni" mottóval kaphatnak a látogatók intenzív bepillantást Burgenland változatos, természetközeli programkínálatából. Az élményekről szakképzett erdőőrök és túravezetők, valamint  a tartomány kreatív és minőségi gasztronómiája gondoskodik.

A napijegy 10 euróba kerül, a gyermekeknek és 16 éven aluliaknak ingyenes a programokon való részvétel, előzetes bejelentkezés szükséges. A program időtartamára harminc, kifejezetten természeti élményekre specializálódott szálláshely kedvező ajánlatcsomagokat dolgozott ki.

További információk és foglalás: www.naturerlebnistage.at