Fát ültetett Törökországban partnereivel a Sun&Fun Holidays

Forrás: turizmus.com

 2021. október 27. 12:08

Fun Trip to the Sun címmel exkluzív study tourra hívta legfontosabb partnereit a Sun&Fun Holidays és a Last Call Travel Antalyába.

Az október 17–24. között lezajlott egyhetes programon a meghívott magyar és szlovák utazási irodák tulajdonosai, illetve topmenedzserei vettek részt – tájékoztatta szerkesztőségünket Kovács Zsolt, a Sun&Fun Holidays értékesítési vezetője.

A mintegy 40 fős csapat igazán mozgalmas napokat tölthetett el Antalyán és környékén. A színes programok sorából kiemelkedett a jótékonysági faültetés, amely a manavgati erdőtüzek pusztításának helyszínén, a Sun&Fun Holidays, a Last Call Travel, a helyi DE&HA Tourism és Manavgat város önkormányzatának összefogásával, továbbá a Side Royal Hotels támogatásával valósulhatott meg.

Az első száz fa elültetése a Barátság erdejében

Fotó: Sun&Fun Holidays

A résztvevők száz fát ültettek el közösen, az utazásszervező pedig vállalta, hogy minden egyes, 2022-re szóló foglalás után egy újabb fát telepít még, létrehozva ezzel a magyar–török Barátság erdejét.

A hivatalos programok közé tartozott az utaztató 2022-es árualapjának és marketingterveinek bemutatója. A 2021-ben legkiválóbb értékesítő partnereiknek a gálavacsora során nyújtotta át az elismerő díjakat Tolga Deniz Sariyüce, a Sun&Fun Holidays ügyvezetője.

Városnézés Antalyában

Fotó: Sun&Fun Holidays

A csoport az egy hét során végig a sidei Magic Life Jacaranda szállodakomplexum szolgáltatásait élvezhette. Ezenkívül részt vettek városnézésen Antalyában és Sidében, hajókiránduláson a Manavgat folyón, és még a boccia játékban is összemérhették ügyességüket.

Boccia-vetélkedő a tengerparton

Fotó: Sun&Fun Holidays

A pihenésnek, fürdőzésnek, napozásnak is kedvezett időjárás, ugyanis a török tengerparton a hőmérséklet napközben még most is 26-30 Celsius-fok közötti, és az esték sem voltak hűvösebbek, mint 17-19 fok – tette hozzá Kovács Zsolt.

Gálavacsorával ért véget az egyhetes program

Fotó: Sun&Fun Holidays