Indul a jelentkezés az IBTM 2022 kiállításra

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 22. 15:27

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Magyar Kongresszusi Iroda október 10-éig várja a hazai szolgáltatók jelentkezését a Barcelonában megrendezésre kerülő IBTM World kiállításra.

A MICE-turizmus piacvezető szakmai vásárát idén november 29. – december 1. között rendezik meg a Fira de Barcelona Rendezvényközpontban. A 120 négyzetméteres közös magyar standon tervezetten 20 magyar társkiállító kap megjelenési lehetőséget.

Az IBTM World a MICE turizmus piacvezető szakmai vására, amelyen a hivatásturisztikai szakma képviselőinek széles nemzetközi körben nyílik lehetőségük személyesen kapcsolatot építeni és fejleszteni, üzleti tárgyalásokat folytatni, információt szerezni és megosztani.

Az IBTM kiállítást idén november 29. – december 1. között személyes részvétellel rendezik. Magyarország egy 120 négyzetméteres központi standdal jelenik meg, amelyen az MTÜ és a Magyar Kongresszusi Iroda idén az IMEX Frankfurthoz hasonlóan nagyszámú kiállító helyet alakított ki. Az MTÜ 2022-es Kiemelt Program Pályázatán Kiemelt Partner státuszt elnyerő társkiállítóknak az új termékfókuszú értékesítés részeként lehetőségük lesz a teljes vásári részvételi díj elengedésére pályázni, korlátozott számú társkiállítói helyen. Az „Innovatív turisztikai termékcsomag” pályázattal kapcsolatban az MTÜ az érintettek számára a későbbiekben részletes felhívást küld.

Az IBTM World a MICE-turizmus piacvezető szakmai vására

Fotó: MTÜ

A MICE-szektor a koronavírus-járvány okozta visszaesést követően világszerte és hazánkban is dinamikusan épül vissza, amit a nemzetközi rangsorokon való egyre előkelőbb helyezésünk is alátámaszt (ICCA, UIA). Tavaly Magyarország 2019-hez képest 9 helyet javítva a 27., Budapest 13 pozíciót előbbre lépve a 17. helyezést érte el a nemzetközi üzleti eseményeket összegyűjtő Union of International Associations (UIA) világranglistáján. Emellett az International Congress and Convention Association (ICCA) ranglistán 2021-ben Magyarország a 29., Budapest az előkelő 12. helyen szerepelt. Az IBTM megjelenés célja, hogy Magyarországot és fővárosunkat, Budapestet, mint vonzó MICE desztinációt mutassuk be, valamint remek alkalom a magyar iparági szereplőknek üzleti kapcsolataik bővítésére, fejlesztésére.

 

Az IBTM-mel kapcsolatos legfontosabb információk:

Időpont: 2022. november 29. – december 1.

Helyszín: Fira Barcelona Gran Via, Av. Joan Carles I, 64, 08908 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Spanyolország

Részvételi díj a teljes pulton 1 fő kiutazó részére:

  • Teljes áron kedvezmény nélkül: 1 000 000 Ft + ÁFA
  • Kedvezményes áron, a 2022-es Kiemelt Partnerek számára: 500 000 Ft+ ÁFA
  • 0%-os részvételi díj, az Innovatív Turisztikai Termékcsomagra jelentkezve*: –

(*A pályázatra a 2022-es Kiemelt Partner Programban „Kiemelt Partner” státuszt elnyerő társkiállítók jelentkezhetnek.)

Jelentkezési határidő: 2022. október 10. 17:00

Jelentkezési lap + ÁSZF letölthető ITT.

A kitöltött és cégszerűen aláírt jelentkezési lapokat küldjék el a kiallitas@hcb.hu e-mail-címre. A jelentkezőket a jelentkezési lapok visszaérkezésének sorrendjében regisztrálják az IBTM felületén.

Kérdés esetén a Magyar Kongresszusi Iroda munkatársai állnak az érdeklődők szíves rendelkezésére.