Ingyenes belépőt kapnak Dubaj látványosságaiba az Emirates utasai

Forrás: turizmus.com

 2024. január 12. 10:45

A tél nem jelenthet akadályt, ha a Perzsa-öböl homokos tengerpartján szeretnénk napozni, vagy épp delfinekkel úsznánk, hiszen az örök nyár városa Budapesttől mindössze 6 órányi repülőútra található. Az Emirates Dubajt választó utasait most két programlehetőséggel ajándékozza meg.

Az idén télen Dubajba látogatók az Emirates exkluzív ajánlataival élhetnek. Azok az utasai ugyanis, akik január 12-től repülőjegyet vásárolnak Dubajba, vagy végső úti céljukhoz egy legalább 8 órás megállóval Dubajban szállnak át, ingyenes belépőt kapnak a közel-keleti metropolisz két különleges látnivalójába, a Jövő Múzeumába és az Atlantis Aquaventure Waterparkba.

A Jövő Múzeuma repülő robotokkal nyújt bepillantást abba a világba, ami 50 év múlva vár ránk. A világ egyik legösszetettebb építészeti remeke egy olyan múzeumnak ad otthont, amely a többivel ellentétben nem a múltról mesél, hanem jövő vízióit tárja elénk. Felfedezhetjük az űrutazás, az éghajlatváltozás, az energia, a közlekedés, az egészség és a spiritualitás jövőjét, amelyekben épp úgy megjelenik a végtelen emberi fantázia, mint a mesterséges intelligencia és a robotika.

Ingyenesen léphetnek be a Jövő Múzeumába az Emirates utasai

Fotó: Emirates

 

A Guinness-rekorder Atlantis Aquaventure Waterpark 22,5 hektáros területén több mint 105 hatalmas csúszdának, látnivalónak és élménynek ad otthont. Itt valóban minden az önfeledt szórakozásról szól, hiszen az adrenalin fokozó csúszdáin, medencéin és saját partszakaszán túl, akár delfinekkel is együtt úszhatunk, vagy épp óriási akváriumában oroszlánfókák, cápák és ráják között sétálhatunk.

Ez a különleges ajánlat a 2024. január 12. és február 1. között vásárolt Dubajba szóló vagy egy legalább 8 órás stopovert jelentő dubaji átszállású repülőjeggyel, a 2024. január 15. és március 31. közötti utazásokra érvényes.

Az ajánlat minden utasosztályon, az utazás megkezdése előtt legalább 96 órával történő foglalás esetén vehető igénybe. Az Emirates oldalán a EKDXB24 kód használatával, míg az Emirates telefonos ügyfélszolgálatán, az Emirates jegyirodájában vagy az utazási irodákon keresztüli vásárlás esetén az emiratesoffer@emirates.com címre küldött e-maillel érvényesíthető – áll a légitársaság közleményében.