Itt az Emirates Gateway utazási irodák számára

Forrás: turizmus.com

 2020. október 19. 14:11

Az Emirates új kapcsolattartási lehetőséget biztosít kereskedelmi partnerei számára, hogy könnyebben és közvetlenül hozzáférjenek a légitársaság gazdag kínálatához és egyéb szolgáltatásaihoz. Az Emirates Gateway a IATA New Distribution Capability (NDC) szabványoknak is megfelel.

Az Emirates Gateway hozzáférést biztosít az Emirates termékeihez és szolgáltatásaihoz egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát felületen keresztül, lehetőséget kínálva a légitársaság kereskedelmi partnerei számára, hogy személyre szabott termékeket, szolgáltatásokat kínálhassanak ügyfeleik számára - tájékoztatta lapunkat a fejlesztésről a társaság.

Az új felület leegyszerűsíti a jegyvásárlás folyamatát

Fotó: Emirates

A kereskedelmi partnerek három módon csatlakozhatnak az Emirates Gateway szolgáltatásához:

  • Az Emirates foglalási oldalán keresztül: a 12 nyelven elérhető online foglalási rendszer közvetlenül az Emirates foglalási rendszeréhez csatlakozik, leegyszerűsítve a jegyvásárlás folyamatát.

 

  • Az Emirates Gateway Direct segítségével: közvetlen hozzáférést biztosít az Emirates tartalmaihoz az IATA NDC APIs rendszeren keresztül, lehetővé téve a kereskedelmi partnerek számára, hogy közvetlen segítséget kérjenek az Emirates szakértőitől.

 

  • Az Emirates Gateway Sync segítségével: egy egyszerűsített – IATA által regisztrált, Emirates tanúsítvánnyal bíró technológiai csapat által készített -   link segítségével kapcsolódhatnak az Emirates foglalási rendszeréhez.

 

További információk az Emirates Partners Portal oldalán érhetőek el.