Kiterjeszti fapados jegytípusát hosszú távú járataira a Lufthansa

Forrás: turizmus.com

 2019. október 27. 17:52

A Lufthansa-csoport három hálózatos légitársasága mostantól az afrikai, ázsiai, közel-keleti és dél-amerikai járatain is elérhetővé teszi az Economy Light nevű, csupán kézipoggyászt tartalmazó tarifáját.

A csoport tavaly májusban vezette be észak-amerikai járatain a legolcsóbb árkategóriájú Economy Light repülőjegytípusát. A vállalat most úgy döntött, hogy a Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines összes hosszú távú járatára kiterjeszti ezt az opciót, így a jövőben Afrikába, Ázsiába, Közel-Keletre és Dél-Amerikába közlekedő járatokra is választható az olcsóbb, feladott csomag nélküli jegytípus – számol be róla az AIRportal.hu.

A Lufthansa-csoport az afrikai, ázsiai, közel-keleti és dél-amerikai járatain is elérhetővé teszi az Economy Light nevű tarifáját

Fotó: Pixabay

Az Economy Light csupán kézipoggyászt tartalmaz, amelynek mérete nem haladhatja meg az 55x40x23 centimétert, tömege maximum 8 kilogramm lehet, de emellett az utasok egy kisebb kézitáskát is magukkal vihetnek a fedélzetre.

A feladott poggyászért külön fizetni kell, és ezzel a jegytípussal nem lehet ingyenesen ülőhelyet foglalni, a repülőjegyet pedig nem lehet módosítani vagy törölni.