Koronavírus: visszatérítés és óvintézkedések az EVA Airnél

Forrás: turizmus.com

 2020. január 27. 13:39

Az EVA AIR nem üzemeltet menetrend szerinti járatokat Vuhanba, azonban minden óvintézkedést megtesz az új koronavírus terjedése ellen, és kiemelt figyelmet fordít a járvány megelőzésére – közölte a légitársaság.

A jelenlegi helyzetet figyelembe véve az EVA AIR a Kínába, Hongkongba és Makaóba induló utasai számára lehetővé teszi az út lemondását vagy átfoglalását, a már megvásárolt EVA AIR vagy UNI Air dokumentumokra kiállított repülőjegyek esetében.

Az egyszeri ingyenes változtatás vagy visszatérítés feltételei:
• Az eredeti jegyet január 24-én vagy előtte vásárolták és az utazás dátuma február 29-re vagy azt megelőző dátumra szól.
• A dátum módosítása esetén május 31-ig meg kell kezdeni az utazást.
• A fel nem használt jegyek ingyenesen visszatéríthetők, a részben leutazott jegyek esetében a fel nem használt szakaszra igényelhető a visszatérítés.

A légitársaság minden óvintézkedést megtesz az új koronavírus terjedése ellen

Fotó: 123rtf

Az utazási irodák által foglalt jegyeket az irodák átfoglalhatják más járatokra, az EVA AIR útmutatása szerint. További részletekért kérik, vegyék fel a kapcsolatot a légitársaság magyarországi képviseletével: evaair@ceaviation.eu.

Az EVA AIR követi a tajvani járványügyi hivatal – CDC – irányelveit és tájékoztató füzeteket oszt a Hongkong és Makaó járatokon, azzal a céllal, hogy elkerülje a koronavírus terjedését.

A magas kockázatú területekre, például a Kínába, Hongkongba és Makaóba érkező és onnan induló összes járaton a személyzet tagjainak egészségügyi maszkot kell viselniük és kesztyűt kell használniuk a fedélzeti ellátmány kiszolgálásakor, melyet az utasok is igényelhetnek.

Továbbá a légitársaság biztosítja az utasokat, hogy a repülőgépeik fejlett légszűrő rendszerrel rendelkeznek, amely jobb minőségű levegőt biztosít a fedélzeten – közölték.

A koronavírus terjedéséről ITT olvashat bővebben.