Látványos csapatbemutatóval indul a Tour de Hongrie

Forrás: turizmus.com

 2023. április 24. 18:29

A 44. Tour de Hongrie programja május 9-én, 18:30-kor egy ünnepélyes csapatbemutatóval indul Keszthelyen, a Festetics-kastély festői környezetében. Az eseményt az M4 Sport élőben közvetíti.

Az eseményen bemutatkozik a Magyar Körverseny 22 résztvevő csapata, köztük kilenc, a kerékpársport elitjébe tartozó World Teammel.

A kastélykertben tiszteletüket teszik majd a verseny legnagyobb sztárjai, így a négyszeres Tour de France-győztes Chris Froome, a regnáló Európa-bajnok Fabio Jakobsen, az olimpiai ezüstérmes Jakob Fuglsang, a Tour de France pontversenyének győztese, Sam Bennett, illetve a háromhetes szakaszgyőzelmek tömegével rendelkező Caleb Ewan és Dylan Groenewegen is.

tdh

A Festetics-kastélynál bemutatkozik a Magyar Körverseny 22 résztvevő csapata, köztük kilenc, a kerékpársport elitjébe tartozó World Teammel

Fotó: Tour de Hongrie

A rendezvényen természetesen a magyar bringásokkal is találkozhatnak az érdeklődők, köztük Dina Mártonnal, Peák Barnabással, Kusztor Péterrel, Móré-Gosselin Olivierrel, Lepold Zoltánnal, illetve az Epronex és a magyar válogatott versenyzőivel.