Magyar légiutas-kísérőket toboroz az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2015. február 04. 13:33

Ismét fedélzeti munkatársakat keres az Emiretes, a szombati, budapesti toborzás után jövő héten Pécsett nyílt napot tart a dubaji székhelyű légitársaság.

Az Emirates világszerte elismert fedélzeti csapatába a világ 135 országából érkeznek légiutas-kísérők, akik több mint 55 nyelven szolgálják ki utasokat. A légitársaság jelenleg több mint 19 500 légiutas-kísérőt foglalkoztat, akik az Emirates Aviation College légiutas-kísérő tréningen szerezték meg a szakmai oklevelüket.

Az Emirates folyamatosan keres új tagokat légiutas-kísérő csapatába. A következő magyarországi toborzást február 7-én Budapesten, a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában tartja a légitársaság, erre a jelentkezés már lezárult. Február 12-án pedig Pécsett szervez nyílt napot jövendő légiutas-kísérőknek, ahol mindazok jelentkezésére számít, akik a továbbiakban a légitársaság nemzetközi csapatában szeretnék építeni a karrierjüket.

A dubaji központú fuvarozó járatai 147 célállomásra repülnek, a világ 84 országában; Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, az indiai szubkontinensen és az Ázsia-Csendes-óceáni térségben.