Ruszkovszki Eszter a Kanári-szigetekre igazol

Forrás: turizmus.com

 2021. június 15. 10:13

Ruszkovszki Eszter június 1-jével csatlakozott a ViaSale Travel már újraindult csapatához, mint partnerkapcsolatokért felelős munkatárs.

Ruszkovszki Eszter

Fotó: ViaSale Travel

Ruszkovszki Eszter tanulmányait a Kodolányi János Főiskolán végezte közgazdász, idegenforgalmi és szállodamenedzser szakon, idegenvezetői végzettséggel is rendelkezik. Az elmúlt években főként török desztinációkkal dolgozott, de az Egyesült Államokban, Angliában, Törökországban és Bulgáriában is szerzett tapasztalatot. 2019-ben bekerült a turizmus.com éves kiadványának top 10 fiatal személyisége közé.

Az utóbbi időszakban szabadúszó idegenvezetőként dolgozott, a Covid alatt tanulmányaira öszpontosított.

„Korábban szerzett partneres tapasztalataimat remélem a ViaSale Travelnél is jól fogom tudni kamatoztatni. Célom, nemcsak a Kanári-szigeteknek, mint desztinációnak eljuttatása a partnerekhez, hanem a ViaSale brandjének további erősítése. Az elmúlt hetekben nem először jártam a Kanári-szigeteken. Most Tenerifén és Gran Canarián töltöttem el hasznos időt, az idei nyáron ez a két desztináció adja az árualapunk magját” – mondta kinevezése kapcsán Eszter.

A Kanári-specialista budapesti irodájában szinte a „megszokott” csapat várja a partnerek megkeresését, az irodát továbbra is Nicola Mónika vezeti, a Kanári-szigeteki iroda az elmúlt évekhez hasonlóan működik majd.

További változás az utazásszerveő működésében, hogy a desztinációmanagementért a jövőben Böszörményi Vivien felel. A ViaSale Travel ügyvezetője, Raáb Szilvia megerősítette, hogy a közeljövőben újabb termékekkel és fejlesztésekkel is előrukkolnak.