Sármelléki indulás és 2015 –ös előfoglalás a Green Travelnél

Forrás: turizmus.com

 2014. október 13. 15:03

Október elejétől elérhetőek egyes szállodák árai a 2015 –ös nyári szezonra vonatkozóan a Green Travel honlapján. Az árakat és a leírásokat folyamatosan frissítik és töltik fel a www.greentravel.hu oldalra.

Mint azt sok éve hangsúlyozzák az előfoglalásnak egyre nagyobb szerepe van a cégnél, ezért idén még hamarabb jönnek ki a jövő évi árakkal, így aki 2014. október 31 –ig lefoglalja a következő évi nyaralását, akár 40% kedvezményt is kaphat a főszezoni árakhoz képest. Évről évre bebizonyosodott nem csak Törökország tekintetében, hogy a last minute árak már valójában nincsenek a főszezonban, egyrészt nem marad hely a járatokon, másrészt semmi sem indokolja, hogy a piaci árak alá menve egy rossz szokást erősítsünk – mondta Göktas Merdol, a Green Travel tulajdonosa. A nyugati országokhoz hasonlóan hazánkban is egyre többen foglalják le nyaralásukat az előfoglalási időszakban, mert rájöttek, hogy minden tekintetben jobban járnak. Sok esetben a kedvelt és népszerű szállodák már február közepére megtelnek a nyári hónapokra, így esélye sem marad a  későn foglalóknak eljutni bizonyos hotelekbe a főszezonban.

A kedvezményes előfoglalási árak megjelenése mellett a cég a 2015-ös katalógusát is hamarabb a piacra „dobja", már október végén. A 2015-ben nyíló új szállodák és a már meglévő stratégiai partnerek részvételével ismét lesz Green Travel Road Show és partnerpartival egybekötött katalógus bemutató is. Autót sorsolnak, az előfoglalásban történő foglalások is részt vesznek a játékban.

A jövő évi szezon nagy újdonsága a Balaton Airportról (Sármellék) induló járatunk lesz – mondta Göktas Merdol.

A budapesti és debreceni repülőterek mellett jövőre a Balaton Airportról is tervez a cég egy járatot kifejezetten a főszezonra beállítva. A térségben működő partnereinkkel közösen egyeztetve arra jutottak, hogy van létjogosultsága heti egy járatnak az ország nyugati részéből is. A debreceni repülőtér már hetedik éve szerepel a palettán és évről évre 95-98% -os töltöttséggel repül. Minden repülőtérről „nagy" gépekkel repülnek majd, ami minimum 168 főt jelent.

Az idei évben bevezetett egyéni horvátországi árualap is bővül, és jövőre már garanciális helyekkel is rendelkeznek.

A téli szezonba Kuba, Dubai, Thaiföld és Mexikó mellett folyamatosan indulnak városlátogató programok is Rómába, Isztambulba, Nápolyba és a tavaly indított advent bécsi program mellett számos meglepetéssel készülnek.