Speciális nyári kedvezmények a Terrától

 2014. május 18. 14:56

A korábbi éveknél több szálláshellyel a napokban immár ötödik alkalommal jelent meg Terra Reisen nyári akciós kiadványa, a Summer Special, amely Horvátországban, Olaszországban és újdonságként Szlovéniában kínál az előszezoni áraknál is kedvezményesebb ajánlatokat.

A tour operator speciális nyári kiadványa, amelyet kizárólag a magyar piacon terjeszt, idén 70 horvát, olasz és szlovén szálloda és apartman akciós ajánlatait tartalmazza. A kedvezmény mértéke a nyári főkatalógus áraihoz képest akár a 30 százalékot is meghaladhatja, amit a szolgáltatók az eleve kedvező előszezoni árakon felül adnak a magyar utasoknak. A kedvezményt a szálláshelyek többsége a nyári iskolai szünet első heteiben, illetve augusztus végén nyújtja, mások június elejéig, illetve közepéig beérkező foglaláshoz kötik, de akadnak olyan szolgáltatók is, amelyeknél a teljes szezonban érvényesíthető.


A Summer Special egy rövidített kiadvány, amely nem tartalmazza az összes szobatípus és leírást. A Terra teljes kínálatát a Nyár 2014 című katalógusában jelentette meg.