Stratégiai együttműködés az Unitravel és a Mouzenidis Travel között

Forrás: turizmus.com

 2017. október 05. 10:55

A több mint 25 éves Unitravel és a Görögország vezető utazási irodáját képviselő hazai Mouzenidis Travel jövőképe egybefonódik. Egy hosszabb távú folyamat részeként, egymás erősségeire építve stratégiai együttműködésbe kezdtek - tájékoztatták szerkesztőségünket.

A kooperációval kapcsolatban a cégek bíznak abban, hogy a nagy múltú Unitravel termék, értékesítés, marketing és menedzsment területei a Mouzenidis-szel karöltve dinamikusabb fejlődési pályára kerülhetnek.

Az Unitravel részéről az együttműködés mellett szól a lehetséges IT-, marketing-, szervezetfejlesztésen túl, hogy a görögországi termékpalettája bővülhet kiváló ár-érték arányú közép és magasabb kategóriás szállodákkal és egyéb programokkal.


A Mouzenidis Travel szeretné, hogy az Unitravel kiemelkedő munkája általi eredmények hosszútávon biztosítva legyenek, és segédkezhessen a partnerkapcsolatok fejlesztésében is.

Az esetleges közös beszerzések, közös értékesítéstámogatás, közös háttérfolyamatok mellett a két utazási iroda továbbra is különálló társaságként folytatja a munkát a turisztikai piacon, és rövidesen a téli árualapok mellett mindkét utazási iroda megjelenteti már a 2018-as nyári ajánlatokat is.

Az együttműködés első lépésként a Mouzenidis Travel átköltözött a 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 27. 1 emelet 4. szám alá, ezáltal is biztosítandó a cégek közötti hatékony kapcsolatot.

Miután a görög utazásszervező elkötelezett abban a tekintetben, hogy hazai utazási irodákon keresztül értékesítsen, így utasforgalmi irodáját véglegesen megszüntette. A két cég telefonos és internetes elérhetőségei nem változnak.