A Mouzenidis Travel aktív a MICE területen

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 13. 12:05

A Mouzenidis Travel, Görögország vezető utazásszervezője a 2017-es évben sikeres szezont zár a MICE és a VIP utaztatás területén is. Az elmúlt időszakban a cég Active Mice részlege ötletgazdag kollégákkal számos csoport sikeres lebonyolításában segédkezett.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a hazai cégek képviselői előszeretettel választottak Görögország változatos kínálatából, akár a Mouzenidis Travel charter helyeit is igénybe véve. Az idei évben a nagyobb csoportok legnépszerűbb úti célja egyértelműen Kréta szigete volt, míg a kisebb és a rövidebb időre utazók Athént és a környékét preferálták. A programok közül a vitorlás team building és a yacht bérlés volt a vonzó, emellett a meetingeken résztvevők magyar nyelvű idegenvezetéssel a kulturális látnivalókat is megtekinthették. A görög konyha ízvilágát „ételvadászat” keretein belül sikerült végig kóstolniuk.

A Mouzenidis Travel munkatársai továbbra is kiemelkedő szakértelemmel várják a céges utaztatóktól és a viszonteladó irodáktól a kisebb meetingektől az akár több ezer fős konferenciáig az ajánlatkéréseket az info@mouzenidis.hu e-mail címre.  A kollégák mindent megtesznek annak érdekében, hogy megfelelő ajánlatot és megoldást találjanak a partnereik számára.

Az Active Mice részlegük bemutatkozó videója megtekinthető itt >>

(x)