Travel Technology és más innovatív témákaz ITB Asia vásáron

Forrás: turizmus.com

 2016. április 22. 11:40

Idén október 19-21. között élesz az ITB Asia, az ázsiai idegenforgalmi piac vezető vására, az ITB Berlin testvérkiállítása, ahol több mint 100 országból 760 kiállító, szállodai vállalkozások, turisztikai szervezetek, utazásszervezők, utazási irodák, foglalási oldalak képviseltetik magukat.

A turizmus fontosabb szakemberei és vezetői találkozhatnak, a tavalyi évben összesen 16 000 meetinget bonyolítottak le a vásár három napja alatt.

A vásár a turizmus legkülönfélébb témáival,  50 eseménnyel és 150 elismert szakember előadásával  várja érdeklődőket. Kiemelt jelentőségű téma a Travel Technology, amely technológia szektor kulcsfontosságú szereplőinek mint az Expedia, Google, Airbnb, TripAdvisor és Ctrip tevékenységébe, termékeibe és szolgáltatásaiba is betekintést nyújt.

Az ITB Asia egy tető alá hozza a trendteremtő termékeket és szolgáltatásokat kezdve a szabadidőturizmussal, az üzleti utazáson vagy konferenciaturizmuson és a CSR-en át egészen az olyan felfutó szegmensekig bezárólag, mint az eTravel, wellness vagy a youth és adventure travel.

 

A vásárra kiállítóként május 31-ig lehet jelentkezni, a részvételi feltételekről bővebb információkat a www.itb-asia.com honlapon olvasható.

További információ:

Berlini Vásártársaság hivatalos magyarországi képviselete

Simon-Lutring Tünde

Tel.: +36/1/345-7645

simon-lutring@ahkungarn.hu