Travelport-reggeli őskrokodillal

Forrás: turizmus.com

 2018. június 10. 11:10

Rendhagyó helyszínen, a Magyar Természettudományi Múzeumban tartotta soron következő agent reggelijét a Travelport 2018. június 8-án.

A helyszín ötletét az adta, hogy több mint húsz év után nemrég zárult le a tudományos vizsgálata annak a jura időszaki őskrokodil-leletnek, amelyet Fitos Attila, a cég sales account managere fedezett fel még 16 évesen a Gerecsében.

A tudományos vizsgálat meglepő eredményeinek ismertetése után Hardi Beáta és Fehér Edvárd, a Travelport regionális termékmenedzserei mutatták be, milyen újdonságaik vannak, és milyen megoldásokkal készülnek még a IATA új kommunikációs platformja, az NDC kapcsán. Bíró Balázs, a Travelport ügyvezetője pedig bejelentette, hogy május végén több évre szóló megállapodást kötöttek az ausztrál Qantas Airwaysszel, amely a légitársaságok közül elsőként az NDC-platform integrációjára is kiterjed.

Az utazási irodai ügynökök mellett részt vettek a reggelin légitársaságok képviselői is, akik üdvözölték a IATA legmagasabb, 3-as szintű aggregátori minősítésével rendelkező Travelport megközelítését a IATA NDC-hez, valamint az együttműködés lehetőségét.

Hardi Beáta, a Travelport regionális termékmenedzsere tart előadást a IATA NDC-hez kapcsolódó fejlesztésekről

Fotó: Turizmus.com