Utazási irodáknak is előnyös a Travelport-Qantas megállapodás

Forrás: turizmus.com

 2018. május 30. 14:52

Képes beszámolók és extra szolgáltatások is elérhetők számukra.

2018. május 23-án a Travelport (NYSE: TVPT), a vezető utazási platform bejelentette több évre szóló megállapodását a Qantas Légitársasággal. A megállapodás kiterjed az ausztrál nemzeti légitársasági tartalom disztribúciójára, valamint a Qantas nemrég bevezetett NDC platformjának integrációjára (Qantas Disztribúciús Platform, QDP).

A Travelport Rich Content and Branding rendszere már elindult, így a világszerte Travelport-szerződéssel rendelkező mintegy 65,000 utazási iroda hozzáfér a kabinok és ételek képeihez is. Ezek az irodák olyan extra szolgáltatásokat is foglalhatnak, mint pl. a nagyobb lábtérrel rendelkező ülés.

Nagyobb rugalmasság az utazási irodáknak

Fotó: turizmus.com

A Travelport az első olyan GDS, amely megkapta az IATA legmagasabb minősítését a New Distribution Capability (NDC) légitársasági disztribúciós technológiájához. Ezzel a Travelport érdemben tudja támogatni a QDP-t, fejlesztve annak tartalomszolgáltatási rugalmasságát. A légitársaság elsők között vezeti be az NDC tartalmat az év második felében. Ők az egyetlen olyan szolgáltató, amely ilyen korai stádiumban elérte ezt.

Stephen Shurrock, a Travelport Kereskedelmi Igazgatója szerint: “Ez a megállapodás a Qantas jövőbe tekintő testamentuma. A Travelport büszke arra, hogy az NDC kapcsolatok globális úttörője lehet a légitársasággal. Akár a Rich Content and Branding területét nézzük, akár az új NDC lehetőségeket, a Travelport támogatja a Qantast a globális tartalomszolgáltatás optimalizálásában.

Kapcsolódó cikkek